reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Jezyk a widzisz kolejna rzecz o której myślałam że napisałam... Oj dziurawa głowa :/

Megami dobry pomysł z tym pochłaniaczem wilgoci może i u mnie pomoże!

reklama
Dzień dobry!

Femme 100lat dla córy! :-)

Karpanna musiałam przeoczyć ;-) Dzisiaj jedziemy na szkołę rodzenia, chwilami żałuję , że na miejscu nie wybrałam szkoły no ale teraz to już po ptakach.... Gdzie będziesz rodzić?

Ley u mnie piękna pogoda, dobrze bo wywalam na balkon wyprany dywan i mi schnie tak to bym się z nim wkopała :-/

Nulini ale jak ona pięknie wygląda! :-D

Ja śpię w ciąży pięknie, nie narzekam - w końcu! Bo od jakiś 10 lat miałam problemy ze spaniem, jakiś czas musiałam aż brać tabletki nasenne bo bym nie ujechała :angry: Teraz jak ręką odjął , jak się położę, 10 min i śpię.

Dziewczyny makarony wywaliłam.... nie dałam rady ich rozplątać... Ale już mam inną wizję na okno u małego. Zwykłą firankę taką na 3 częsci podzieloną (nie znam się na materiałach więc nie napiszę) powieszę , obszytą lamówkami w kolorach co będą pasować i pompony tiulowe między nie dam...

Co do wózka to nasz już prawie 2 mies leży i czeka na złożenie i fotelik też mamy :-) ale kupowaliśmy osobno fotelik. Chciałam maxi cosi właśnie ale koniec końców na cybex-ie aton Q się skończyło no i on ma super bazę bo do maxi cosi 2 musielibyśmy kupować :-/ A mebelki Panowie skłądają ale się cieszę !!! :-D

Ja mam z zusem jaja,.... będę musiała się dzisiaj przejechać spytać co jest grane ehh...

I pranko też robię, korzystam z tej pogody , bo ma się popsuć choć i tak mi pewnie nie wyschnie bo zanim wyjedziemy będę musiała je schować do domu :p

Ja Stathama też uwielbiam, po prostu jest nieziemski:-D

Właśnie wstawiłam gulasz na obiad, do tego kasza i ogóreczki.

Z tym ZUSem to niby ma być tak długo bo to pierwsze zwolnienie, wypisane od 9 października więc już prawie 30 dni. A na koncie PUE jest już dawno zarejestrowane ale brak jakiejkolwiek info o wypłacie... Może dlatego że jak na działalności to to może tyle trwać... księgowa mi powiedziała, że jeżeli do końca listopada nie dostanę to wtedy mam się zacząć upominać...

Femme wszystkiego najlepszego dla Ninki. Już wiem dlaczego ona taka zdolna i dzielna.... też mam dziś urodziny;-)

Jezyk my ostatnio mieliśmy Fosidal (zamiennik Pulneo) ale są jeszcze inne Pulneo zamienniki i odpowiedniki - znajdź tańszy

Wy tu o wietrze, a u mnie nawet ostatnie listki na drzewach się nie ruszają. Pranie starszej córy zrobione, bo ostatnie body dziś ubrane:-D dla młodszej zrobiłam 3 pralki w tym tygodniu, ale część ubranek na wyrost bo mi kolorystycznie pasowały. Ogólnie ubranek mam dużo... za dużo.

Ja mam k...rwa dosyć... dzwonił mechanik, że łożysko nie przyszło, że może będzie jutro a jak nie to na piątek zamówi to droższe... tylko, że my w piątek wyjeżdżamy na kilka dni bo w mieszkaniu będzie ten remont...oczywiście poryczałam się z tego wszystkiego, a mój M do mnie że zawsze możemy zabrać ten samochód od mechanika, że powinniśmy dojechać... i zaczyna kombinować jak by tu podjechać do tego mechanika żeby zabrać opony z bagażnika bo to większy problem... wrzeszczę na niego że nie pojadę w 7 miesiącu ciąży i z 3 letnim dzieckiem niesprawnym samochodem! a on że nie rozumie czemu ja się znowu denerwuję. Czy Ci faceci myślą czasami chociaż?

reklama
Tasia - wszystkiego najlepszego!!!

Mommy - chciałabym w mswia ale najpierw muszę umówić się z moją położną i pogadać czy mogę a Ty gdzie planujesz? gdzie masz szkołę??

My dziś pojadamy pierogi okraszone boczkiem mniam mniam

Ostatnia edycja:
Do góry