reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Tasia- sto lat i dzięki za linka.

Suseł- spokojnie. Nie denerwuj się na rzeczy na które nie masz wpływu, szkoda nerwów kochana :)

Karpanna- za mną też znowu chodzą pierogi, ale jak pomyśle ile to roboty to wolę wstawić kaczkę na rosół :)

reklama
Sprite ja nie kojarze bym na brzuchu spala, raczej na boku i poduszka pod brzuchem lezy. No i troche martwia mnie te skurcze bo sa na prawde silne w nocy. Wtedy pomaga jedynie uwalenie nog na Ł i rozciagniecie sie porzadnie. Masakra jakas

Aza ja chcialam dzis zaczac prac ciuszki bobasa, ale w biedrze byl plyn jelp do prania tylko w malych saszetkach na jedno pranie za 3zl. Wiec chyba ich powalilo ;-)
Co do wosku to ja traktuje nim wasika tylko i tam daja taka oliwke jakby. Wszystko super schodzi

Alecta to u mnie w sekunde brzuch robi sie mega twardy i caly ciagnie. Utrzymuje sie to ok 10sekund i puszcza
Dlatego ja ciesze sie ze moj gin nie wazy mnie wcale :p

Bada zdrowia dla starszaka
Po mnie tez nie da sie kasy znalezc. Po Ł niestety tez, bo on zawsze karta placi :-(

Laydeek u nas od 3 dni 15stopni i piekne slonce. A dzis rano az wiosna pachnialo, cudownie :-)

Aza ja sie pisze na maj lub czerwiec. Z Ł mielismy jechac juz w tym roku do wrocka,cale zaszlam w ciaze, przeprowadzka, szpital i jakos zlecialo. Zz rok mam nadzieje ze nie odpuscimy ;-)

Doggi moze maz odczuwa potrzebe ala "wicie gniazdka" ;-)
Oooo to i ja musze sprawdzic maila!

Mommy ja do szkoly dojezdzam 15km a i to dla mnie duzo ;-) dzis zwiedzalismy porodowke :p

Tasia 100lat!

Susel czasem tez sie zastanawiam gdzie oni maja glowe...

Jezyk ja korzystam tylko z kupnych z lidla za leniwa jestem żeby lepić sama :-)

Robie tylko leniwe na słodko bo to raz ciach i gotowe.

Nie.. no muszę mirindę wypić, ale będzie zgaga.

Dziś zrobiłam 3 prania bobasowego pięknie pachnie lovella wystawiłam na balkon bo u nas w ślonću ponad 20 stopni.
Jutro dalsze 3 prania, potem prasowanie i układanie w komodzie.

Tasia, sto lat!

AZA, skoro tyle ludzi to chyba odpuścimy, bo ja tłumów nie lubię :-p. a co do basenów, to hmm... ja na to patrzę z innej strony. ludzie są naprawdę obleśni i niestety to wszystko w tej wodzie pływa. dużo by gadać ;-)

LayDeek, u mnie 20 stopni :-D

krzesło pomalowałam, ale odechciało mi się malować komodę, gdybym zdecydowała się na sosnową. to nie dla mnie zajęcie :szok:

Karpanna- my kiedyś też tylko kupne. No ale one niesmaczne i się przemoglam i nauczylam i teraz życia nie mam :D w tamtym miesiącu robilam i znowu nam się chce.

Tasia wszystkiego najlepszego! :-)

Agulqa jeszcze ja w jedną i drugą stronę prowadzę... Bo małżowi mojego auta nie dam a jego nie pojedziemy bo tam nigdzie nie ma parkingu strzeżonego :eek: Nie mam siły dzisiaj , serio.... My po 30 tyg czyli za niecałe 2 tyg pojedziemy zwiedzać porodówkę ;-) tzn, taki mam ambitny plan :-D

Suseł nie denerwuj się....Ja na czas remontu w domu siedziałam, bo musiałam wszystkiego sama pilnować :angry: o tyle chociaż dobrze , że nasze farby żadnego zapachu nie miały i niby bezpieczne ale wqr... też byłam niesamowicie.... Auto dawałam do mechanika miało być 2 dni góra było 4....tarcze, klocki,amortyzatory, oleje filtry i bóg wie co jeszcze mi tam wymieniał i wyszło 2x tyle ile miało wyjść, no ale na zime chociaż będzie wszystko porobione i bezpiecznie.... teraz kupiłam nowe wycieraczki do szyb i basta z wydatkami na samochód :crazy:

Karpanna ja cię kobieto zabiję chyba! :-D rzuć chociaż jednym pierogiem, kocham pierogi.... Może w bydg nic nie zjemy po szkole tylko u nas pyszne pierogi w jednej restauracji robią i tam podjedziemy, bo mi takiego smaka zrobiłaś ,że o jaa.... :-D Ja planuję w bizielu , bo stamtąd mój lekarz jest no i położna która prowadzi szkołę rodzenia na którą chodzimy też z biziela. Do szkoły vita jeździmy.

U mnie tez ciepło, tylko wiatr wieje okropnie!
Rany Julek!!! Byłam u kolezanki zobaczyć jej córeczkę, która urodziła 3 tyg temu. Jakie to małe. Aż sie boje stycznia! Jak z taka kruszynka postępować.

Któraś ostatnio robiła leniwe na obiad. Za mną chodzą gdzieś od 3 tyg, także poproszę łatwy i sprawdzony przepis.

Karpanna- zaraz wrzuce. Ja też jestem antykulinarna i koleżanka dala mi sprawdzony przepis i...wyszło! Także tobie też powinno się udać.

reklama
Do góry