Sprite ja nie kojarze bym na brzuchu spala, raczej na boku i poduszka pod brzuchem lezy. No i troche martwia mnie te skurcze bo sa na prawde silne w nocy. Wtedy pomaga jedynie uwalenie nog na Ł i rozciagniecie sie porzadnie. Masakra jakas
Aza ja chcialam dzis zaczac prac ciuszki bobasa, ale w biedrze byl plyn jelp do prania tylko w malych saszetkach na jedno pranie za 3zl. Wiec chyba ich powalilo ;-)
Co do wosku to ja traktuje nim wasika tylko i tam daja taka oliwke jakby. Wszystko super schodzi
Alecta to u mnie w sekunde brzuch robi sie mega twardy i caly ciagnie. Utrzymuje sie to ok 10sekund i puszcza
Dlatego ja ciesze sie ze moj gin nie wazy mnie wcale
Bada zdrowia dla starszaka
Po mnie tez nie da sie kasy znalezc. Po Ł niestety tez, bo on zawsze karta placi :-(
Laydeek u nas od 3 dni 15stopni i piekne slonce. A dzis rano az wiosna pachnialo, cudownie :-)
Aza ja sie pisze na maj lub czerwiec. Z Ł mielismy jechac juz w tym roku do wrocka,cale zaszlam w ciaze, przeprowadzka, szpital i jakos zlecialo. Zz rok mam nadzieje ze nie odpuscimy ;-)
Doggi moze maz odczuwa potrzebe ala "wicie gniazdka" ;-)
Oooo to i ja musze sprawdzic maila!
Mommy ja do szkoly dojezdzam 15km a i to dla mnie duzo ;-) dzis zwiedzalismy porodowke
Tasia 100lat!
Susel czasem tez sie zastanawiam gdzie oni maja glowe...