reklama
Doggi- to co pipo znać nie dajesz ja ostatnio rzadko na pocztę zagladam.
No Fajny, Fajny. Ty masz szanse, że Cię wezmą, ja raczej nie, bo do tej pory byłam co drugi projekt brana i ostatnio miałam więc teraz wypadaloby, że nie.
Ale zarejestrowalam też męża i dostał zaproszenie do testowania golarki Braun (są dwa równorzędne projekty) może jemu się uda
No Fajny, Fajny. Ty masz szanse, że Cię wezmą, ja raczej nie, bo do tej pory byłam co drugi projekt brana i ostatnio miałam więc teraz wypadaloby, że nie.
Ale zarejestrowalam też męża i dostał zaproszenie do testowania golarki Braun (są dwa równorzędne projekty) może jemu się uda
McPearl
Fanka BB :)
aob, nie lubię tych tabletek.
jeżyk, u mnie też rosołek :-)
jeżyk, u mnie też rosołek :-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Mommy, chyba by mnie pokręciło z taką lampą Ja na początku miałam lampy, które pięknie wyglądały, ale ponieważ tragicznie się je myło, to spuściłam do piwnicy i kupiłam takie, które nie mają zakamarków
Doggi, nosz kurde, to daj mi tego swojego męża, bo mnie na widok Stathama mięknie pała
alecta, oplułam monitor Oby Twój mąż tego porównania nie przeczytał
femme, wszystkiego naj naj najlepszego dla Ninki!!!
alecta, z Ciebie też się uśmiałam, dupskiem do krzesła
Poszłam z Młodą do apteki i kupiłam zamiennik Pulneo, bo oczywiście już się kaszel zaczyna
I cały tydzień w domu
Doggi, nosz kurde, to daj mi tego swojego męża, bo mnie na widok Stathama mięknie pała
alecta, oplułam monitor Oby Twój mąż tego porównania nie przeczytał
femme, wszystkiego naj naj najlepszego dla Ninki!!!
alecta, z Ciebie też się uśmiałam, dupskiem do krzesła
Poszłam z Młodą do apteki i kupiłam zamiennik Pulneo, bo oczywiście już się kaszel zaczyna
I cały tydzień w domu
bada m.
Fanka BB :)
Aza pierz,bo jutro straszą deszczem ;-)
reklama