reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Cześć dziewczynki!
U Was też taka pizgawica?? No normalnie nie da się z domu wyjść :)

Wczoraj byłam na pierwszych zajęciach ze szkoły rodzenia. Slyszalyscie o zbawiennych właściwościach wiesiołka???

femme, wszystkiego naj dla Mychy :-)
bada, zdrówka dla młodego.

Właśnie się objadam zapiekanką. Byłam po szybkie zakupy po przedszkolu na obiad i tak mnie natchnęło na zapiekankę z surówką, mmmm. Młodej chyba też smakowało bo wierzga jak nie wiem :-)
Ja z kolei walczę z bólem gardła. Lodów mi się ostatnio zachciało i teraz mam. Babka w aptece dała mi tantum verde ale też próbki z *spam*. Chyba jakaś nowość - kapsułki. Jak dała to wzięłam i nawet dorzuciła drugie opakowanie :-D bo ja tego syropu to nie, nie...no nic, zaczynam 31 tc :szok::szok::szok: od kilku dni mi się tak nic nie chce, że chyba potrzebny mi kop w d***. Pranie leży, syf, kiła i mogiła

McPearl w lenistwie nie jesteś sama :tak: zdrówka dla Ciebie
LayDeek tak,też tak pizga :-D

alecta też tak mam im bliżej wizyty,tym bardziej martwię się ile kg dowaliłam ;-)

kilka dni temu pisałyście o frytkach z ketchupem,więc taki będę miała obiad,bo nie mogę zapomnieć :-p

Sprite rozumiem, że Zoo z przystankiem na kawusie :)))) Co do Afrykarium to wiem, że póki co sporo ludzi. Nie wolicie jechać okolice maja czerwca aby spokojnie całe Zoo oblecieć bo to jeden bilet a przy okazji fontannę multimedialna zaliczyć bo to na przeciwko :))) Co do programu Chajzera to ja zawsze rano się kapię więc do basenu właściwie idę czysta i przed tylko prysznic biorę ale bez mydła. Myję się dopiero po basenie i oczywiście w stroju. Musieliby zrobić kabiny prysznicowe a nie wspólne prysznice to wtedy jak dla mnie ok Poza tym zaraz się przyczepią dzieci, które są kąpane w pampersach , że przecież i tak te bakterie z siusiu czy kupki lecą do wody. Moim zdaniem od tego jest chlor aby zabijał bakterie bo nie da się inaczej przed nimi ustrzec. Gorzej jest myślę w jeziorach ale jeszcze tam inspektor widać nie dotarł hehe :))))

LayDeek u mnie ciepło, ale wiatr taki, że mało łba nie urwie:-D

Gadałam sobie wczoraj ze szwagierka i weszłyśmy na temat fotelików.
Powiedziała mi, że siostra jej narzeczonego ma do sprzedania Maxi Cosi po swoim synku tylko musi się jej zapytać za ile.
Tak gdzieś po cichu licze, że gdyby nie chciała drogo to może teście by nam pod choinkę sprezentowali...
Ogólnie nie kupiłabym używanego, ale jak on zaufanej osoby to szkoda nie skorzystać :-)

Bada u mnie do frytek dewolaja mąż zrobi specjalnie dla mnie :D

Coś mu odbiło troszczy die, przytula, pyta jak się czuje, czy pomoc mi w różnych sprawach typu wstać z łóżka (zawsze jak wstsje i mi się nspinaja mięśnie dostaje skurczu) ciekawe co przeskrobal :p

LayDeeK u nas w sumie na dworze ładnie jest ale też zimno no cóż Listopad :) i tak ładnie jak na listopad :)

reklama
McPearl ja mam na gardzlo *spam* do ssania i jestem zadowolona tyle o ile, bo i tak lece dzis do lekarza, bo juz tyle dni jestem chora i boje sie, ze cos grubszego to jest:baffled: zdrowia zycze:tak:

Do góry