reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Alecta tez bylam kelnerka. Tyle ze u nas napiwki szly do wspolnego sloika i byly dzielone na wszystkich. Efekt byl taki ze zawsze ta sama stara ekipa zostawala do zamkniecia i dzielila miedzy siebie, a my nowe i mlode 30min predzej do domu bylysmy puszczane i nigdy napiwkowej kasy nie widzialysmy. Przepracowalam wakacje przed klasa maturalna i odpuscilam

Nulini wiem ze by sie wydalo, ale ode mnie to przewaznie silniejsze :-D
Wxzystkie zegarki same nam sie przestawily :-D

Yggam super ze kupiliscie sprzety! Czekamy na zdjecia zmontowanej kuchni :-D

Moj Ł od jakiegos czas nie pije. Tzn odkad w coazy jestem. Zawsze mu mowie ze musi byc trzezwy bo nigdy nie wiadomo co moze sie dziac. No i nienawidze go po alko

reklama
Agulqa u nas też szły do wspólnego słoika i raz w tygodniu menago je rozdzielał.
Tu akurat było zawsze sprawiedliwe, bo patrzył kto w danym tygodniu godzin przepracował, a że ja pracowałam 6 dni w tygodniu i to na dwie zmiany od 8-15 i od 18-22 to zawsze sporo dostawałam.

Mój nie pije często, bo tutaj nie bardzo ma z kim.
Wszyscy tu mają rodziny, dzieci i tak nie balu ją, ale za to we Włocławku jego koledzy mają dzieci, a zachowują się jak gówniarze i piją dopóki łeb im nie zwiśnie i zawsze coś naodwalają.
Po prostu banda debili

Hej, nas nikt nie budził, małe znowu ma okres mniejszej aktywności... ale noc była koszmarna przez te bóle, próbowałam z poduszką między nogami i jak zasypiałam było ok a potem już masakra, bolał też brzuch, czułam się gorączkowo, teraz też boli okropnie, już nic więcej nie piszę bo marudzę i marudzę...

My dziś idziemy do znajomych na potrójną imprezę (nowy dom, urodziny koleżanki i jeszcze jej córki), trochę słabo jeśli chodzi o prezenty bo na każdą okazję coś trzeba dać ale ciężko tyle na raz...

Dzwoniłam do innej koleżanki, której mąż jest stolarzem i ma ofertę łóżeczek za 250 zł i komody za ok. 500 zł, chyba stamtąd weźmiemy bo to z drewna a nie z płyty więc ceny dobre.

Emilchen udanej zabawy

Jezyk kciuki zaciśnięte :)

Alecta to my jak w poznaniu mieszkaliśmy to T za bardzo nie miał z kim szaleć, a jak przyjechaliśmy tutaj to ta banda debili gdzue połowa nawet baby nie ma i kombinują, na szczęście T ostatnio jakby spokojniejssy, pewnie cisza przed burzą :/

A ja tak skromnie przyznam się, że jestem mistrzynią rosołu, taki mi wyszedł ze nie wytrzyma do obiadu no go zjem :p a miał iść na pomidorówke :p

Stokrotka niestety jeszcze nie.
Przy dzieciakach nawet się za to nie biorę, bo zaraz będą chcieli mi pomagać, a to różnie może się skończyć hehe.

Alecta skąd ja to znam, "mamusiu ja ci pomogę" ;)

Dajcie mi siłę do zrobienia jabłecznika! Muszę go zrobić a nie chce mi się straaaaaasznie ;(((

Aaaaaaaaaa 59 dni do świąt!!!!!!!! A wiecie że id świąt to się posypiemy po kolei, jedna po drugiej?!
Hip hip hurra :)

Ostatnia edycja:
Doggi taka siła może być?

Załączniki

• 1414319640216.jpg
    1414319640216.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry