reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Dziewczyny ja naprawdę byłam w szoku. Bo pomierzyl mu szczękę, rozstaw zębów, symetrie czegoś tam, żuchwy no w ogóle nawet nie wiedziałam, że takie rzeczy można z zębami wyczyniac??? Ale chłopak kończył UAM potem studia z ortodoncji w Anglii. Do dziś tam jeździ na wykłady, które prowadzi. Może dlatego nie jest łasy na kasę? Bo nawet gdyby wziął za wizytę to jest to 50zł, więc wydaje mi się, że to i tak nie dużo. Ale nie znam się na cenach ortodontow i dentystow. Nie wiem ile kosztuje np.zdjęcie rentgenowskie. Co nie zmienia faktu, że facet mnie pozytywnie zaskoczył.

reklama
No raczej nie, a do 6 miesiąca wątpię żeby dało się ukryć.
No chyba, że będzie taka brzuchata jak Ty :-D

Buehehehehe :-D Ja to chyba do porodu mogłabym ukrywać, ot, po prostu przytyłam :-D

jeżyk, ale świetny lekarz!!! No aż nie do wiary!!! I super się udało z kaską na halówki :-D

femme, no proszę, następna "Perfekcyjna" nam się wybija :-D

A ja jutro robię kremówki, bo były te z pudełka w promocji w sklepie, składniki w domu mam, to co mi tam :-D

Laski trzymajcie kciuki za moją nocke dzisiaj, bo kolejnej nie przespanej chyba mój organizm nie wytrzyma.
Ciekawe czy do końca Hells Kitchen dotrwam heh

alecta łącze się w bólu, ja codziennie śpię po 2-3h wykańcza mnie to :(

Nulini ja z pudełka tlko kopiec kreta robie :D MAtko ubóSTWiam go!!! jutro az go zrobie :D

W ogole jestem wsciekla.... Też mi nowość... próbuję zrobić rożek dla sTACHURA i nic... nie moge azrobić przeszycia (10 cm od krawędzi zeby ocieplina sie trzymała) co chwile cos... albo nic się zrywa, albo plącze, a igły już 3 mi się połamały.... wiec siedzę i krzyczę i już nie wiem co robić... Wiem że muszę kombinować z naprezeniem nici ale juz chyba wszystkie sprawdzałam i nie ma opcji :/ nie kumam tego ;(((((((

Elutka gdybym znała złoty środek na zgage.... Ja mam tak od dobrych kilku tygodni, czasem śpię sobie i mnie budzi kolo 1 w nocy :( wielu rzeczy próbowałam, mleko, migdały i nic jako tako pomaga rennie ale tylko jako tako :( zgaga to jedna z przyczyn problemów ze spaniem u mnie :(
Łącze się w bólu. Jeszcze troszkę i zapomnimy o tym :)

Doggi, cudna kołyska, mi by się marzyła w takim brudnym różu lub mięcie w zależności, do którego pokoju bym ją wstawiła :tak:
alecta, i też sobie wyobrażam jaka piękna mogłaby być po Twojej przeróbce :tak:

KOPIEC KRETA! mniaaaaam :-D:-D

jezyk, fajny lekarz. a młody chce nosić aparat? jeżeli ma opory to jakoś go przekonaj, bo ja mniej więcej w wieku 10 lat miałam mieć założony, ale sie uparłam, że nie chcę i moja mama to olała. dopiero przyszłam po rozum do głowy w wieku 19 lat i sama od siebie założyłam już jako studentka (a wtedy to juz spokojnie miałabym prościutkie zęby). ale teraz znowu musiałabym coś ze szczęką zrobić, bo nie noszę od dłuższego czasu retencyjnego (złamał się kilka lat po ściągnięciu) i widzę, że zęby próbują wrócić. o to trzeba później bardzo dbać juz praktycznie do końca życia. a swoją drogą ile teraz kosztuje stały aparat ortodontyczny? ja w 2005 roku płaciłam 1500 zł za górną szczękę, taki zwykły srebrny (bo wiem, że są jeszcze jakieś przeźroczyste lub takie, które zakłada się od wewnątrz...).

ale jestem wściekła. kilka dni temu mierzyłam młodemu w h&m takie ocieplane trampki. dziś chciałam je kupić, żeby miał jeszcze do biegania na teraz, bo on strasznie niszczy buty (jak jego stary! :wściekła/y:) i co? byłam w 3 h&m i nie ma jego rozmiaru :wściekła/y:

Doggi współczuję. .w nocy miałam wrażenie, że mi się żółć cofnela z żołądka(wybaczcie doslownosc) i się obudzilam...okropne to było! !!

reklama
Doggi nadrabiam wlasnie dzisiejszy dzien. Ja nie wierze w te wszystkie zeby, pociagi i inne. Poza tym chyba zdrowe zeby we snie to dobry znak. Ooo widzisz nie jeatem wrozka a mam racje ;-)

Bada moi wyslali mlodego na pilke bo on synus mamusia ciagle. A tam a to oboz a to cos. No i w te wakacje pierwszy raz na 5dni pojechal sam zupelnie. Fakt ze dzwonil i mowil ze w domu lepiej i chce wracac, koledzy go wkurzali bo krzyczeli itp ale dal rade dzielnie ;-)

Sprite mlody gral u swojwgo chrzestnego na perkusji jak mial z poltora roku ;-) smiechowo to wygladalo. Ja dzis golilam bikini. Nie dosc ze niedokladnie to chyba z pol godziny zajelo :-\

Femme haha to na szczescie/nieszczescie rodzina Ł :p ale wydatko kumulacje wieksza niz w lotto :-\
Co do watrobki, kobiety w ciazy nie powinny jesc w duzych ilosciach. Watrobka ma strasznie duzo wit A. Wlasnie ostatnio na szkole rodzenia dietstyczka mowila aby w ciazy unikac

Femme doggi prosze nie gadac o smierci bo to zle nastraja :p

Ewi no prosze jak ladnie sugeruje! ;-) ja za dyskiem twardym pod choinke sie rozejrze. Ciekawe ile kasy zabule :-\

Ja nie lubie szczoteczki elektrycznej. Mam zbyy wrazliwe zeby no i czuje sie jak u dentysty na fotelu ;-)

Nulini gratki dla meza i trzymamy kciuki za drugi etap!:-)

Mcpearl dobra mamusia, nie ma co ;-)

Doggi kolyska super :-)

Jezyk tacy lekarze jeszcze istnieja?! Szok

Do góry