reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Elutka mi pomaga Gastrotuss - saszetki z takim żelem. Poza tym biorę osłonowo Ranigast Pro, niby nie można ale moja lekarka twierdzi, że nie szkodzi i mam brać.

reklama
ja na razie zgagi brak ( a przy młodym strasznie mnie męczyła). chyba mąż ją za mnie przechodzi, bo codziennie widze, że żre ranigast max :confused2:

Doggi pikna kołyska :)))

Bada dobrze, że opanowujesz nadciśnienie. Powiedz a jak tam Twoja szwagierka (o ile dobrze pamiętam) ze wzrokiem po porodzie?

Femme no to dzisiaj zaszalałaś :)))

Jeżyk dzięki za odpowiedź. Pomyślimy nad jakimiś zajęciami bo Konrad ma mnóstwo energii w sobie. Co do ortodonty to normalnie szok... Fajnie, że jeszcze tacy ludzie istnieją.

Megami zdrówka dla Was wszystkich.

Elutka mi na zgagę pomaga Manti, oczywiście kilka razy w ciągu dnia biorę.

Aaa ja juz nie spie :-( Ł jedzie do torunia na szkolenie i nie spi od 6.30 bo sie szykuje. Wraca jutro. No i wczoraj byl na chwile u swojej mamy i zapytala sis czy Agusia przyjdzie dzis spac do nich zeby sama w nocy nie byla...

Tak w ogole to dzien dobry ;-)

Agulqa ja też już nie śpię, ale u mnie to norma heh.
Tymko w nocy lepiej tzn miał akcję z płaczem, ale dostał MIG i był już spokój.
Chyba faktycznie mu jakiś ząb idzie, bo wczoraj nawet jak żeby mył i mu szczoteczkę dałam żeby umył te ząbki co są z tyłu to nagle płakać zaczął.
Dzisiaj jeszcze profilaktycznie zostawię go w domu i jak będzie ok to jutro wjo do przedszkola.

Współczuję strasznie tej zgagi.
Mnie (tfu tfu) jakoś ostatnio nie łapie i niech tak zostanie.

Hej wszystkim rannym ptaszkom.
Mnie właśnie dopadła zgaga. Dobrze że dopiero teraz. Może to znak że brzuch poszedł w górę a dzięki temu szyjka będzie miała się lepiej. Nie wytrzymam jeszcze 2 tygodni do wizyty pójdę na badania w przyszłym i na wizytę też. Niech sprawdzi co i jak. Mam dość bo już 2 tygodnie siedzę w domu kisnę dosłownie. Leżeć siedzieć i odpoczywać. Kurcze mam już dość. Wciąż pobolewa mnie gardło, nie wiem czy to nie od suchego domowego powietrza. Tabletki nic nie dają. Gardło mam suche. Powietrze by mi pewnie pomogło, trochę wilgoci i tlenu by wpadło do mnie. Jak myślicie. Iść dziś na krótki spacer chociaż po chleb no nie??

Karpanna moim zdaniem powinnaś przede wszystkim słuchać lekarza i jeżeli każe leżeć to na pewno ma ku temu podstawy.

Nikson zostaje dziś w domu, bo twierdzi, że źle się czuje i brzuszek ją boli.
Misie wydaje, że to raczej dlatego, że Tymko w domu zostaje, a jej "bez niego w przedszkolu smutno".
A niech ma dzień dziecka dzisiaj.
Na zakupy pojadę sobie jak Ł z pracy wróci i muszę też do Pepco podjechać, bo sąsiadka fajne rajstopy dla swojej córci kupiła po 5 zł

reklama
Hey, ja też się witam :) Znowu czekam aż moja szanowna teściowa się obudzi bo śpi w salonie, w którym jest też kuchnia więc nawet śniadania nie mam jak zrobić. Niby jedzie w sobotę, zobaczymy...

Agulqa ja pamiętam jak pierwszy raz spałam sama na naszym nowym mieszkaniu to była taka cisza, że mi w uszach piszczało :)

Alecta mam nadzieję, że już jutro Twoje 2 pociechy będą czuły się dobrze :)

Do góry