reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi nie widzę fotki :-(

Nulini laska ma staż 6 miesięcy, później miała dostać umowę tylko nie wiem czy o pracę na czas określony czy na zastępstwo.

Moja Nikola odpieluchowała się jak miała 2 lata 7 miesięcy i sama z siebie stwierdziła, że mamy jej już pieluch nie zakładać.
Wszelkie wcześniejsze próby nic nie dały, bo potrafiła godzinę siedzieć na nocniku i chwile po wstaniu zesikac się obok.
Tymko nadal ma pampki i z odzwyczajeniem go jest ciężko...

Doggi ja też uwielbiam zapach farb i lakieru i do tego wszelkie patyny... Ahhhh...

reklama
Ledwo żyję. Zaraz idę Was nadrabiac bo piszecie jak oszalałe.

Kacper będzie musiał nosić aparat, ale to dopiero w lutym mamy się zjawić. Byliśmy w prywatnej klinice i pan doktor posprawdzal zęby, porobił zdjęcia, rentgen. No pełen zestaw i na koniec powiedział, jak chciałam płacić za wizytę, że chyba mam teraz duże wydatki (i tu spojrzenie na brzuch) i żebyśmy szli na pączki!! Nie wziął ani złotówki i jeszcze mówi że umawia nas na luty, a jak byśmy się rozmyslili to po prostu zadzwonić. Wyszlam w lekkim szoku.

Poza tym dziękuje Bogu za teściów, bo nie wiem czy Wam pisalam ale dali chlopakom kasę na halowki i dziś sobie kupili. Na Cypka w całej galerii jedna para w takim małym rozmiarze, na szczęście podobały mu się. Z Kacprem większy wybór, ale i wymagania większe;) na szczęście wszystko udało się kupić.
Potem nazarlismy się pizza i chinszczyzna i do domu. Ja leże, a Piotrek z Kacprem pojechali na trening.

Idę Was poczytać.

No raczej nie, a do 6 miesiąca wątpię żeby dało się ukryć.
No chyba, że będzie taka brzuchata jak Ty :-D
Szkoda trochę, bo sympatyczna dziewczyna z niej.

Jeżyk fajny lekarz, jednak trafiają się jeszcze porządni.
Szkoda, że to wymierajacy gatunek.

Też muszę się położyć, bo słabo mi strasznie, brzuch coś nie chce współpracować ze mną i ciągle coś mnie boli.
Dobrze, że Łukasz już wraca do domu.

Jeżyk, ale fajny pan doktor się Wam trafił! Super! :-)

U nas choróbska ciąg dalszy. A. został tylko katar i kaszel (od czasu do czasu), za to młoda właśnie śpi, bo gorączkę miała. Czekam kiedy i jej reszta objawów dojdzie... Choć może nie... Mnie za to oczy pieką:-p Mam nadzieję, że męża ominie, nie tak dawno go męczyło, to mu wystarczy :-D

Aza- starszy poszedł bo chciał, pojechalismy na trening, zlapal bakcyla i teraz jak jest sama widzisz. Młodszy oczywiście wzoruje się na bracie i też poszedł sam. Tylko jemu adaptacja zajęła więcej czasu. Nic na siłę i dopiero chyba na 5 treningu wszedł ćwiczyć na boisko. Nie zmuszalismy go, wszystko robił swoim tempem. A teraz awansował jako jedyny 5-latek do starszej grupy bo w młodszej już się nudzi, już jest za dobry.
Jeśli masz możliwość to sprobuj zapisać Konrada na jakieś zajęcia. Moich chłopców nauczyli to systematyczności, cierpliwości itp.

Kasiek- wszystkiego naj... To same imprezy przed Tobą:)

Sprite- ja swojego męża też zamierzam teraz zagonic żeby mi pomógł przy depilacji, sama już nie dam rady :p

Alecta- może faktycznie u Tymka to złe sny.

Sprite- no fajny ten kolorek.

Ewi- szczoteczka elektryczna to rewelacja! Nie docenialam dopóki nie zaczelam używać. Kulisz wymienne końcówki i będziecie mieli wspólna

Nieobecna- jak na dworze będzie wołał to wyjmuj tylko pisiorka i przytrzymuj. Niech robi na stojąco( z Twoją pomocą oczywiście) bo faktycznie może mu się cofnąć Chev wołania a szkoda by było.

Nulini- kciuki za męża trzymam dalej.

Doggi- fajna kołyska, to się Stachu będzie bujał :)

DOGGI - piękna kołyska ! :-)

JEŻYK - wow taki lekarz to rzadkość ! super :-)

a ja zrobiłam bitki, gulasz, pulpety w sosie koperkowym i ogórkową :szok: jestem najlepsza :-D do końca tygodnia nic już nie będę robić :-p

reklama
Femme Lol to wszystko dla waszej trójki!

Alecta no ka się do niej dorwalam z lakierem palisander nic więcej nie umiem z nią zrobić ;) ale i tak mi się podoba taka na ciemno (była w stanie surowym niczym nie malowana)

Do góry