reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Ogolnoe zajecia sa w srody od 10 do 11.30 czasem 12. Dzis odrabialismy i byla babka z banku komorek macierzystych, pediatra i jakas tam od diety i dlatego tak dlugo.
Nulini dzis od 10 do 13.20 prawie. Porazka. Juz myslalam ze umre
Nulini dzis od 10 do 13.20 prawie. Porazka. Juz myslalam ze umre
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Sylwi super, że wyniki ładne :-) Kiedyś też miałam niską na czczo (poniżej normy). Radzili później jeść ostatni posiłek, a przy wstaniu rano wypić jakiś sok, albo coś przekąsić.
Agulqa 4 godziny, tyłek Cię nie bolał? Dobrze, że chociaż tematy ciekawe
Sprite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weź, jak pysznie wygląda! Mojej szarlotki dziś nie będzie, dopiero co tartę ogarnęłam :-)
Agulqa 4 godziny, tyłek Cię nie bolał? Dobrze, że chociaż tematy ciekawe
Sprite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weź, jak pysznie wygląda! Mojej szarlotki dziś nie będzie, dopiero co tartę ogarnęłam :-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Megami sabte duze worki sako czy jakos tak wiec nie bylo zle. Ale dupsko mi sie przykleilo ;-)
Sprite babka mowila o zaletach przechowywania krwi pepowinowej. Slyszalas cos o tym? Sa dwa sposoby, w banku publicznym, za darmo ale zrzekasz sie praw do krwi i zadnej pewnosci nie masz ze jak bedziecie potrzebowac to jeszcze bedzie. Nie macie do niej zadnwgo pierwszenstwa itp i oddac mozna w ten sposob tylko w 2 warszawskich szpitalach. I drugi prywatnie. Czyli tylko do dyspozycji waszej rodzinki. Koszt 690zl za "starter" do pobrania krwi i transport do banku to placi sie przed porodem, 1690zl po porodzie za wszystkie badania krwi itp i pozniej 540zl rocznoe za przechowywanie lub jesli placisz za 18lat z gory to kwota roczna ok 300zl wychodzi. To jest pakiet podstawowy bo mozesz jeszcze drozszy i np beda przechowywac kikut pepowinowy...
Krew ma zastosowanie w leczniu ok 80chorob na ta chwile
Sprite babka mowila o zaletach przechowywania krwi pepowinowej. Slyszalas cos o tym? Sa dwa sposoby, w banku publicznym, za darmo ale zrzekasz sie praw do krwi i zadnej pewnosci nie masz ze jak bedziecie potrzebowac to jeszcze bedzie. Nie macie do niej zadnwgo pierwszenstwa itp i oddac mozna w ten sposob tylko w 2 warszawskich szpitalach. I drugi prywatnie. Czyli tylko do dyspozycji waszej rodzinki. Koszt 690zl za "starter" do pobrania krwi i transport do banku to placi sie przed porodem, 1690zl po porodzie za wszystkie badania krwi itp i pozniej 540zl rocznoe za przechowywanie lub jesli placisz za 18lat z gory to kwota roczna ok 300zl wychodzi. To jest pakiet podstawowy bo mozesz jeszcze drozszy i np beda przechowywac kikut pepowinowy...
Krew ma zastosowanie w leczniu ok 80chorob na ta chwile
agulqa, tak. słyszałam w pierwszej ciąży. pytałam też moją gin o zdanie, ale powiedziała, że to wszystko jest w fazie badań i wcale nie wiadomo, czy ta krew będzie pomocna itp. to było 3 lata temu. do dziś pewnie wiele się zmieniło. nie wiedziałam o tym darmowym. dzięki za info generalnie trudni temat, bo jak zwykle wszystko rozbija się o kasę
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, ja mojemu zdjęcia nie strzelę, bo już pół zjedzone
agulqa, nie wiem, czy bym dała radę wysiedzieć tyle Serca nie mają
agulqa, nie wiem, czy bym dała radę wysiedzieć tyle Serca nie mają
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Ja pierdziu, ale ta tarta dobra (gdybym wiedziała, wcześniej bym wypróbowała) :-) Ciekawe co mąż powie... Uwielbia szpinak w formie tradycyjnej, niech no tylko coś mruknie to kopa w du*pę dam
Ciężki temat z tą krwią. No i w sumie nie wiadomo czy się przyda itd. Na obecnym etapie wiedzy chyba wolę, by cała krew spłynęła do dzidziusia i dopiero ciachnąć ;-)
Ciężki temat z tą krwią. No i w sumie nie wiadomo czy się przyda itd. Na obecnym etapie wiedzy chyba wolę, by cała krew spłynęła do dzidziusia i dopiero ciachnąć ;-)
reklama