reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

miłego dnia babaole :-D dopiero weszłam do domu i was czytam,cóż za sny macie;-) ja byłam w opiece złożyć wniosek o rodzinne,poźniej po kwiaty na Dzień Nauczyciela(jako,że jestem w 3) później do szkoły,był poczęstunek,a później czekałam na Mikiego,bo nie opłacało mi sie już wracać do domu,bo mieli dziś skrócone lekcje
pogoda cudna,wiosna pełną parą-oby jak najdłużej :happy2:

reklama
Ja dziś byłam na glukozie. Pobrali mi krew i zapytałam, czy mogę wrócić do domu, pozwolili. Dopiero w domu rozrobiłam glukozę i pojechałam za 2 godziny. Dobrze, że wróciłam, bo po wypiciu trochę mi się słabo zrobiło i musiała się położyć. Wyniki po godz. 17

Oprócz tego o 6.10 zostałam ciocią. Bratowa urodziła dziewczynkę. Szczegółów nie znam ale jakoś ekspresowo poszło. Po piątej wyjechali z domu a chwilę po 6 urodziła.

Sylwi, ale poród, wow :szok:

Nulini, mój zaraz z piekarnika wyjdzie, ale trochę go spieprzyłam, bo okazało się, że nie mam ani grochu ani fasoli, ani nic, coby się nadawało na obciążnik :wściekła/y:. także takie se ciasto się robi. dobra - i tak najistotniejsze dla mych kubków smakowych jest wypełnienie :-D

Hej :-) czytanie Was lamie mi serce:-) cos nie umiem ogarnac tego cukru, o ile po obiedzie jest oki, to pozostae pomiary do duszy:-(
A mnie wkurzyla Gra o tron, tam wszyscy zostali wymordowani;-)
Ja z seriali lubilam Dynastie Tudorow:-)

Gratulacje dla cioci i jeszcze wieksze dla rodzicow:-)

Ostatnia edycja:
Alecta sen w moim klimacie ja zawsze mam takie dziwaczne sny ze musze rozwikłać jakąś zagadkę :p

Jezyk zawsze coś się śni ale nie pamiętamy tego ;) choć ja potrafię mieć 3 sny w ciągu nocy :p

Femme wow czyżby strach cię przed porodem opętał ;)

McPearl mnie ta książka w ogóle nie ruszyła, dla mnie autor/ka to ktoś kto musi mieć kłopoty w łóżku z problemami :p

LayDeeK ja trzecia część w połowie przerwałam bo juz było extremalne dno!

Indi moje cycki i brzuch swedza od początku, a ostatnio całe ciało swędzi ostatnio nawet obudziłam się w nocy no mnie tak stopy swędzialy, a tak wszystko nawet szyja i twarz grrrr całe dnie siedzę i się drapie jsk kre.tynka

Moje cycki z 65g na 70h z tym ze te staniki H są juz za małe i mi suty góra wylaza a większych narazie nie mogę znaleźć :(

LayDeeK ja też smaruje a i tak swędzi jak diabli

Ja dziś delrktowalam się wolną chata i spałam do 11,30 :D jest mi bosko, choć skurcze mam dziś okropne nie dość że brzuch cały czas mnie wygina to jeszcze mam skurcze w kończynach jak nie noga to ręka jeszcze tylko 93dni!! Yes i can, Yes i can!

Hej,

Kurde brzuch mi rośnie w zawrotnym tempie! Jest ogromny a tu jeszcze tyle do końca. I przez 3 tygodnie mi 3kg doszły grom wie czego tak dużo. Obrączki zdjąć nie mogę to wskazuje na to że spuchłam tak:(

Weekend w gościach. Wczoraj jak padłam tak wstałam dzisiaj o 11;)

O BOŻE!!! Umieram z rozkoszy!!! Banoffi jest BOSKIE!!! Zaraz się porzygam ze słodyczy :-D

Sprite, mnie też mocno wyrosło, ale na przyszłość porcja tarty wystarczy mi na dwa razy, bo chyba małą foremkę mam i gruba wyszła. Ale nadzienie, o mamo :-D:-D:-D

Druga kawusia zaliczona, czas brać się za robotę.
Po spacerze do sklepu padam jakbym w maratonie biegła :confused: Dziś mam zamiar zrobić tartę szpinakowo-pieczarkową i szarlotkę sypaną... Ciekawe, co z tego wyjdzie :-D

Nazbierałyśmy liści i kasztanów, będziemy tworzyć... Tzn mama zrobi wzór a dzieciaki niech się bawią...

reklama
Nulini na przepisowym pisałam ze za dużo wychodzi ja miałam na dwie 28cm :D

Ewi jeżeli wczoraj obrączkę mogłaś zdjąć a dziś nie spuchlas a jeśli już długo zdjąć nie możesz to niestety nie spuchlas :p ja w jeden dzień potrafię się tak napompowac ze masacra, nawet buty są mi za ciasne :( i czasem aż nie poznaje się w lustrze :(

Do góry