reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

oooooooooooooooooooooooooooo jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaccccciiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wytrzymałam. zjadłam! mmooooje smaki! totalnie moje, ale jakie słodkie! ten kruchy, maślany spód, w którym czuć cukier (robiłam na trzcinowym), gruba warstwa kajmaku, słodki banan i połączenie śmietany (z cukrem pudrem:szok:) z tartą mleczną czekoladą! umieram ze szczęścia i przejedzenia!

dziękuję :-D:-D:-D

a teraz idę płakać, że brzuch znowu pewnie ma 97 cm, a na wadze kolejny kg... <biczowanie>

reklama
To ciasto wygląda przepysznie. Chyba muszę zrobić.
Czuję się taka "napompowana" jakby brzuch miał mi eksplodować. Do tego brzydkie bolesne skurcze mnie dzisiaj łapały. Myślę jutro iść na glukozę. W końcu muszę to jajco zrobić. Tylko cholerka, paczka z Poczty ma przyjechać a oni tak raczej z rana. Hm...chyba w takim razie badania we środę...

Mój M ma chyba anginę, ciągle go to gardło boli...nic mu na odległośc niestety nie pomogę. Moja mama też się dziś rozłożyła.

Sprite jak możesz tak męczyć ciężarne kobiety!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba też się skuszę w najbliższym czasie ;-)

McPearl - bezbolesnej glukozy i zdrowia dla rodziny :blink:

A za mną to pizza chodzi, a nie słodkie;-)

Poza tym mam zły humor więc się nie odzywałam. Problem mam stary jak świat czyli "teściowa i spółka"

Przedwczoraj byliśmy na weselu kuzynki, wczoraj na poprawinach, a dzisiaj odpoczywam jakbym przetańczyła całą noc (nie tańczyłam wcale!) ;-)
Rano wysłałam tatę po inhalator z Biedronki :-)
Sama pojechałam na badania krwi (morfologia, ob., crp)i posiew moczu:confused: Jutro długo wyczekiwana wizyta u hematologa w Gd na nfz! (zapisałam się pół roku temu) i znowu badania krwi w akademii, niestety znowu pójdzie 300 zł :-( no i w czwartek znowu oddac krew, ale tym razem u nas. Biedne moje żyły.

Mała skakała i przetańczyła całe wesele :-D teraz chyba odpoczywa, bo jest spokojniejsza :-)

zdrowia dla chorujących, aneta trzymaj się i niech malutka ładnie przybiera na wadze!

Mmmm fajnie to ciasto wygląda ja musze coś na sobotę zrobić... Może się skuszę :-D

Emilchen super ze wesele udane :-) ja też byłam na urodzinach w sobotę i.mimo ze nie tanczylam to niedziele zdychalam jakbym całą noc przebalowala :-D

Tasia współczuję problemu...

A ja w końcu się przejadlam :p nie do wiary :-D leżę i cierpię :-D

Z tą krwią super ale skąd kasę wziąć :-/

Sylwi dobrze ze wyniki ok :-)

Susel fajny weekend mieliście :-)

femme o dokładnie z tą imprezą! Też się tak czułam, a tylko siedziałam i jadłam :zawstydzona/y: poza tym stwierdziłam, że przez to kilkumiesięczne siedzenie w domu jestem jak dzikus, tyle ludzi wkoło że potem z nadmiaru wrażeń nie mogłam zasnąć.
Jak pisałaś o tej dyniowej to przypomniało mi się, że byliśmy jakoś niedawno na dobrej zupie w Karczmie Kociewskiej w Godziszewie, jakby co to polecam, nie wiem jak masz daleko ale miejsce fajne :-)

Piszecie, że nie możecie spać, a ja wciąż bym spała i nigdy nie mam dość, trcohę mnie to przeraża bo potem przy małym dziecku dobre czasy się skończą i chyba na rzęsach będę chodzić!

Stokrotka- Dynastia Tudorów też mi się bardzo podobała

Ale piszecie, masakra, odpoczelybyscie trochę. My oczywiście byliśmy na treningu, a teraz odpoczywamy :)

dziewczyny mam dostęp z kompa do bb więc poprawiłam listę mamusiek ale nie dałam imion waszych maluszków bo nie pamiętam wiec proszę piszcie a ja będę wpisywać, joł ;)

reklama
Do góry