reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Dziewczyny ale macie sny :) ja ostatnio SPAC nie moge, bo co chwila biegam do kibla, albo mnie plecy bola, albo maly kopie ;) Masakra.

Mnie cycki Cale swedza, tez skora schodzi :( chyba od tego, ze sie rozciaga. Mi die rozciagla z miseczki A do D :)

Mi z C na D także tragedii nie ma.
Natomiast, mnie żadna skóra nie schodzi. Moze dlatego, że codziennie smaruje piersi serum przeciwko rozstępom. I też nie mam żadnych skurczy BH. Jedyne bole jakie u mnie występują to bóle jelitowe.

Indi, z A do D? :szok: toż to szok. Nieźle...może jakiś kremik?

Słyszałam, że kolejne części Grey'a już kiepskie ale jak będę miała od kogo pożyczyć to sobie przeczytam.

Kurde, gdzie ta kasa mi tak szybko ucieka? Zastrzelę się...przepływa mi przez palce.

Ja niczym nie smaruje i mnie też nic nie swędzi.

Ze spaniem to mam tak różnie, etapami. Jest czas, że dobrze śpię a potem parę dni się krece całe noce. I tak na zmianę.
Jedyne co mnie męczy to zmęczenie psychiczne, dla mnie jest ono gorsze od tego fizycznego i chciałabym żeby już był styczeń.

niestety ja nie dałam rady do końca nawet z 1 częścią greya. dla mnie strasznie męcząca książka.

za to zaczęła w końcu czytać grę o tron, bo serial oczywiście pochłonięty ;-)

Nulini, banoffi! u mnie wlaśnie chłodzi się ciasto na spód tarty :tak:. jeszcze pół godz. i wkładam do piekarnika :-)

reklama
Do góry