reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Agulqa jutro chyba będę w Gdańsku to specjalnie Tesco będę szukać uwielbiam te gwiazdki smak dzieciństwa :-D położna mi sami wybrali bo też nie znam przy okazji tez pielęgniarke środowiskowa nawet nie wiedziałam że każdy powinien mieć i w sumie to nie wiem nadal po co mi to prócz wizyty domowej po porodzie :p

reklama
alecta, mój ma rozmowy no limit, ale SMSy płatne... Poza tym z pracy nie ma jak pisać, bo zapiep.rza i telefonu nawet z szatni nie bierze, a poza pracą jesteśmy ze sobą. Z resztą tak na dobrą sprawę od ślubu praktycznie w ogóle do siebie nie piszemy, dzwonimy tylko, jak coś chcemy, a tak, żeby pier.doły popopychać to nie... Hehe, ciekawe, czy szwagierce się odmieni, nam to się z tych znajomych śmiać chce, bo dawniej jak mówili do siebie po imieniu to była oznaka, że się gniewają i fochają :-D

femme, ale miodzik :-D Jaki tort chcesz? :-D Uwielbiam torty, jeszcze nigdy się nie zhańbiłam kupnym :-D

Ewi, ja też nie cierpię się bawić z dzieckiem :-:)-:)-( Dlatego tak strasznie się cieszę, że Młoda się zajmuje sobą i bawi sama, ewentualnie z mężem, on lubi budować z klocków, rysować, etc. Ja nie znoszę... Nie mogłabym być przedszkolanką :baffled:

agulqa, o mamo, coś dla mnie :-D Instrukcję wyciągaj, pogrupuj śrubki i jazda :-D Uwielbiam meblowe origami :-D

ja w poprzednich ciążach tylko w 9 miesiącu miałam 2 wizyty ,a tak to normalnie co 4 tygodnie ;-) a teraz mam innego gina i zobaczymy co będzie,ale wątpie żeby było inaczej,ja nie widzę potrzeby :-D

Laski! nie przeginacie?! zostawić Was na chwilę, gdy człowiek na spacer idzie i juz ma problem nadrobić :-p
nogi mi do dupy włażą, bo młody ma jeszcze drzemki, a pogoda fajna, więc w wózku na dworze. padam.

Suseł, u mnie w lidlu już nie ma tych czekolad. ba! z oreo już nawet wczoraj o 10:30 nie było. ale kupiłam w innej dzielnicy ;-)i też się objadam ;-)

ja mam z ruchami tak jak Megami. codziennie o tej samej godz. a najbardziej około 22:30-23:00 jak leżę w łóżku na lewym boku. chyba nie pasuje jej ta pozycja, bo się rozpycha jak szalona ;-)

czekoladowo-bananowy... oooooooooooooooooo ale bym zjadła :))))

femme, fajnie masz z tym szpitalem. muszę też popytać o szkołę rodzenia. w pierwszej ciąży nie była, a teraz jakoś mnie ciągnie ;-)

A u mnie najgorsze jest to że sama nie wiem co bym zjadła.

Moja ginka też wizyty co dwa tygodnie to pod sam koniec, no chyba że coś się dzieje to mam wpadać częściej.

Czytałam i czytałam i polowy zapomnialam co odpisac.

Nulini to ja zamawiam jagodowo-śmietanowy;) Pycha;)

Poszłam po małą do przedszkola a tu mnie Pani na dywanik wzywa że Hanka dzisiaj pluła, popychała dzieci i ugryzła na szczęście lekko dziewczynkę:( I co ja mam z tym zrobić?:( Na razie kazałam jej siedzieć za karę w pokoju i ma zakaz bajek które ogląda po powrocie a jutro do przedszkola nie pójdzie. Ale co więcej robić? Jak się pytam dlaczego tak robiła to się śmieje, nie mam na to siły ,tylko się poryczałam:( I najlepsze że powiedziała Pani że mama jej pozwala tak robić:( Myślałam że się ze wstydu spalę...

reklama
Do góry