reklama
McPearl, a dzisiaj mówili w tv, że właśnie Anakonda ruszyła
Ja Nikole urodziłam jak miałam 22 lata.
Co prawda była to wpadka, ale to był już ten czas kiedy chciałam mieć dzieci, w przeciwieństwie do mojego teraz ex.
Zdążyłam się wyszaleć, coś tam poza Polską zobaczyłam i mi już szaleństw wystarczyło.
Później poznałam mojego męża, zareczylismy się i chcieliśmy mieć większą rodzinę wiec stworzyliśmy Tymka, którego urodziłam mając 25 lat, a Marysie urodze w wieku 28 lat.
Ogólnie cieszę się, że wszystko dzieje się w takim, a nie innym czasie, zawsze chciałam być mamą przez 30stką i mi się udało.
Ja kupuję dla Nikoli piętrowe łóżko jak Mania trochę podrośnie.
Za jakieś 2 lata Nikson będzie mieć już 7 lat więc duża dziewczyna z niej będzie.
Nie uważam żeby było dla niej niebezpieczne, bo w końcu są tam barierki zabezpieczające przed upadkiem.
Sama zainteresowana tylko ze względu na to łóżko zaczęła spać w końcu sama u siebie, bo powiedziałam, że dopóki nie zacznie to nie ma co o takim łóżku marzyć.
Ja Nikole urodziłam jak miałam 22 lata.
Co prawda była to wpadka, ale to był już ten czas kiedy chciałam mieć dzieci, w przeciwieństwie do mojego teraz ex.
Zdążyłam się wyszaleć, coś tam poza Polską zobaczyłam i mi już szaleństw wystarczyło.
Później poznałam mojego męża, zareczylismy się i chcieliśmy mieć większą rodzinę wiec stworzyliśmy Tymka, którego urodziłam mając 25 lat, a Marysie urodze w wieku 28 lat.
Ogólnie cieszę się, że wszystko dzieje się w takim, a nie innym czasie, zawsze chciałam być mamą przez 30stką i mi się udało.
Ja kupuję dla Nikoli piętrowe łóżko jak Mania trochę podrośnie.
Za jakieś 2 lata Nikson będzie mieć już 7 lat więc duża dziewczyna z niej będzie.
Nie uważam żeby było dla niej niebezpieczne, bo w końcu są tam barierki zabezpieczające przed upadkiem.
Sama zainteresowana tylko ze względu na to łóżko zaczęła spać w końcu sama u siebie, bo powiedziałam, że dopóki nie zacznie to nie ma co o takim łóżku marzyć.
Dziewczyny ale naskrobałyście od rana. Internet mi się w komórce skończył ;-) i nie włączałam kompa bo muszę przy nim siedzieć a mam leżeć.
Karpanna to ja mam w tej chwili 36 skończone i jak urodzę to będę miała prawie 37. Więc chyba jesteś naszą seniorką. Ewentualnie możemy przyjąć dwie kategorie. Ja będą seniorką pierworódką, a ty jako mama, która już ma starsze dzieciaczki.
A z tymi decyzjami życiowymi to jest tak, że każdemu jakoś inaczej się zdarza.
U nas wszystko późno. Poznaliśmy się z moim M. jak mieliśmy po 33 lata, potem ślub i prawie dwa lata starań o dzidzię, bo wcale nie było tak łatwo jak byśmy sobie życzyli. Ale najważniejsze, że się udało i jesteśmy bardzo szczęśliwi.
I staram się nie myśleć ile mam lat. Jak to mówią człowiek ma tyle lat na ile się czuje :-)
Karpanna to ja mam w tej chwili 36 skończone i jak urodzę to będę miała prawie 37. Więc chyba jesteś naszą seniorką. Ewentualnie możemy przyjąć dwie kategorie. Ja będą seniorką pierworódką, a ty jako mama, która już ma starsze dzieciaczki.
A z tymi decyzjami życiowymi to jest tak, że każdemu jakoś inaczej się zdarza.
U nas wszystko późno. Poznaliśmy się z moim M. jak mieliśmy po 33 lata, potem ślub i prawie dwa lata starań o dzidzię, bo wcale nie było tak łatwo jak byśmy sobie życzyli. Ale najważniejsze, że się udało i jesteśmy bardzo szczęśliwi.
I staram się nie myśleć ile mam lat. Jak to mówią człowiek ma tyle lat na ile się czuje :-)
bada m.
Fanka BB :)
spotkałam dziś znajomą,która jakis czas temu jak mnie zobaczyła powiedziała- to Ty znowu w ciąży? nie dość,że poczułam się jakbym co najmniej 5 dziecko rodziła,to jeszcze jakbym pół roku temu była w poprzedniej ciąży okazało się,że ona myślała,że mój niespełna 16 letni brat jest mój(dużo osób tak twierdzi,bo ja się nim bardzo dużo zajmowałam).A dzisiaj mówi ,że mnie się czepiła,a sami z mężem wpadli,w drodze 4 dziecko do tego tak jak alecta napisała na swoim blogu,nikt nawet nie bierze pod uwagę,że chcieliśmy tej ciąży,tego dziecka,każdy zakłada ,że wpadka,
Bada no, bo kto przy zdrowych zmysłach na 3 się decyduje... Dzieci to złoooo i po 2 należy się odpoczynek!
Przecież 1 się ma, bo tak trzeba, 2 żeby to jedno nie było samo, a 3 to już kosmici przynoszą.
Ofkoz opinia nie moja tylko jedna z reakcji na moją 3cią ciążę.
Przecież 1 się ma, bo tak trzeba, 2 żeby to jedno nie było samo, a 3 to już kosmici przynoszą.
Ofkoz opinia nie moja tylko jedna z reakcji na moją 3cią ciążę.
McPearl
Fanka BB :)
Zapomniałam Wam opowiedzieć jaki głupkowaty sen mi się śnił....śniło mi się, że moja babcia rodziła. 86 letnia kobieta
reklama