reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

mcpearl, no to teraz juz z gorki. kciuki zacisnięte :tak:

Nulini, trzeba było wcześniej napisać, że w k-ce będziesz :tak:

moje dziecię też lubi puzzle ;-) swoją drogą z tego WWFu (co te maskotki-gatunki zagrożone) w Biedrze też są puzzle. ale trudne, bo z tego co widziałam to chyba 1000 elementów. w każdym razie ładne zdjęcia zwierząt.

hmmm... a mnie to nie interesuje jak kto rodzi i czy na zyczenie, czy nie. z kp tez tyle dyskusji. i po co? czy to coś zmieni? jeżeli matka nie będzie chciała rodzić, to i tak nic nie pomoże. tak samo kp. zawsze sie znajdzie wymówka choc każda niby wie, że to dla dobra dziecka... szkoda.

jejku, jutro rano jadę z młodym do centrum zdrowia dziecka na kontrole do ortopedy. kocham te kolejki... dobrze, że jest jesień, to przynajmniej się tam nie ugotujemy ;-)

reklama
Agulqa_b weź nie dobijaj McPearl takimi snami :p

Sprite Noooo super puzzle dziś widziałam z pandą i tocze walkę ze sobą czy kupić, uwielbiam puzzle układać!! :)
Co do ortopedy kolejny mój ukochany specjalista, teściu mój :) dzięki niemu mam zdrowe kolanko :)))

Doggi, kup :tak: pomożesz zwierzakom, a sama będziesz miała przyjemność :-)

mam nadzieje, że moj tez będzie ulubiony. ale to zależy od jego diagnozy :-D

Mój teściu robi kiepskie pierwsze wrażenie :p on buduje wokół siebie otoczkę takiego zimnego i wrednego a tak naprawdę jest super ziomek i przezabawny o przede wszystkim dobry specjalista :)

Boje się ze jak kupię puzzle to się id nich nie odkleje :(

McPearl zdrówka.
Ja dzisiaj w przedszkolu przeczytałam kartkę, że panuje wysypka bostońska i żeby obserwować dzieci.
Mam nadzieję, że moje nie złapią.

Alecta ja mam id kilku dni tak ze kolo 19-20 mam straszne skurcze w podbrzuszu i aż do następnego dnia rano tak do około 10 mnie co chwilę łapie, w nocy czasem mnie budzi.

McPearl oby to był fałszywy alarm!

Mi pierwszy raz się taki zdarzył, aż w szoku byłam na początku.
Stawianie brzucha to już u mnie codzienność heh.
W sumie fajnie w końcu poczuć jak to jest mieć jakiś skurcz na tym etapie ciąży, bo to był mój pierwszy raz hehe

reklama
Sprite wiadomo ze kazdy po swojemu rodzi, karmi i wychowuje. Samo to ze u nas ile dziewczyn tyle opinii :-)

Doggi nie wiesz ze sny na opak sie czyta?:p

Mcpearl jelitowki teraz dopadaja tez... sporo osob ma z tego co slyszw moze i u Was cos jest

Ja skurcze mam czesto. Czasem jak mnie zegnie to az siadam

Do góry