reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Mnie lapią na razie bezbolesne skurcze ale niezbyt czesto. Za to mam od kilku dni taka zgage ze nic jesc nie moge :sorry: tzn jem na sile bo co zrobic.

McPearl wspolczuje, moze to tylko falszywy alarm. Mi pediatra powiedziala ze szaleja chorobska i rota, przynajmniej w Krakowie

reklama
niemoTez bym chciala pospac ale bol nie ustepuje, o23 trafilam na izbe do sz

I
iala. Jestem wykonczona przez te hemoroidy. Dzis po wizycis w wc znow przezywam
koszmar. Przepisali mi zastrzyki i dopiero za kilka dni bedzie lzej. Musze je sobie robic az do rozwiazania. Mam mega stan zapalny. Jestem zdolowana . Bol jest tak silny ze kolejna noc mam w tył.po porodzie mam mie zabieg usuniecia tego swinstwa. dziwczyny jestm na skraju wyczerpania fizycznego i psychicznego.

Karpanna biedaczku..współczuję ci strasznie! Te zastrzyki codziennie? Qrde nie wiedziałam, że AŻ tak jest to dokuczliwe u ciebie:-(
Ja mam okropne zaparcia ostatnio, ale piję dużo mleka i może to od tego. Kompot ze śliwek zrobiony także będę pić.
Wczoraj było tak pięknie a dziś znowu szarowka za oknem.

Spalam 45 minu z przerwami. Zastrzyki 2 x dziennie przez 2 tygodnie a potem do porodu raz dziennie. Zrobim juz pierwszy, cholera boli boje sie w brzuch igla ma jakies 1,5 cm i Robie kw bok a tam juz miesnie. Latwilej jak ktos ma tluszczyk a ja z tych mniej grubszych. Boje sie ze uszkodze blony plodowe. Usg wylo oki ale zawsze mialam tydzien do przodu a teraz tydzien do tylu. Oskarek wazy522 gramy.jestem zmeczona a do 16 jestem sama z mlodsza corka.

Qrcze często te zastrzyki. ..no grubszemu łatwiej, to prawda. ..jacteraz jestem sama do 2 października a potem znowu w listopadzie przez jakieś 2-3tyg. Próbuj spać w dzień jak masz możliwość.

Dodam ze badanie ginekogiczne ichirurgiczne byly okropnie bolesne. Nie wyobrazam sobie porodu. Pytalam o cc z ciekawosci czy mi zrobia jesli stan jelita jest takia ne inny. Odpowiedz nie. Trzeba rodzic dolem. Powiedziano mi ze stan zapalny powinien zejsc ale dolegliwosci beda juz do konca. Jak sie zegnalam to lekarka a byla mila az szok powiedziala ze sie jeszcze spotkamy nie raz. Masakra. Z izby polozniczej cofneli na ginekologiczna bo na poloznicza od 25 t,c. A ja w 23 z usg 22. Dziecko orzestalo rosnac tak szybko czy jak.

karpanna, strasznie CI współczuję :-( Oby zastrzyki pomogły!!!

U mnie dziś cieplej, bo +10 stopni, ale brak słońca :-(
I jak tu dziś sprzątać, jak chce się spać :-(

reklama
Karpanna oj współczuję... nie wiedziałam ze może tak się porobić przez hemoroidy :( niefajnie samemu sobie zastrzyki robic ale mysl o tym że to ci pomoże.
Moj mąż nigdzie nie jezdzi ale co z tego jak rano wychodzi i wraca ok 20 do domu jak synek juz spi. Czasami uda mu sie tylko wpasc do domu na obiad na szybko. Ehh kobiety nie maja łatwo. A tetaz w weekendy od pazdz ma studia podyplomowe wiec bedzie w domu 2 niedziele w miesiącu.

Do góry