reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ewi dlatego m.in. zrezygnowalismy z poznania bo tam za 60m2 nke wiem ile bym musoala dac. A wole swoje niz wynajmowac woec... tak jak mowie to wiocha, zadnego szalu wiec ceny adekwatne

reklama
Agulqa ja tez nie w jakiejś wielkiej metropolii, 15km pod Lublinem. Ceny jak w Lublinie a nawet czasami większe, ale cisza, spokój. Do pracy jeździmy do Lublina i mamy bliżej i szybciej niż niektórzy z Lublina;)

Ewi to moj Ł jedzi do torunia i w bydgoszczy zlikwidowali biuro i ludzke z bydgoszczy jada do torunia i tez mowia ze jada szybciem niz wtedy jak cale miasto musieli przejechC? my tez cisza spokoj tyle ze wiocha stara, w sensie zadnych inwestycji, nowych blokow itp

Nulini a jak daleko macie do Katowic? Dla mnie to prawie już koniec świata ;)

Do Kato ogólnie 80km, ale wioskami 65km :-D

AZA, kupiłam regał TROFAST, ten w formie schodków :tak:

Megami, Tośka puzzle UWIELBIA!!! :-D

Młoda zachwycona, nie wychodzi ze swojego królestwa, a ja mam wreszcie wszystkie zabawki uporządkowane i nie wkurza mnie wieczny burdel :-D

Aaa, wczoraj wieczorem po kąpieli sprawdzałam - MAM SIARĘ :-D

Ewi82- biore lek ale jestem po 1 dawce dopiero, szału nie ma. Moge normalnie funkcjonowac a to juz duzo. Poszlam dzis z córcia na 3 h spacerek i mi lepiej. Z lezeniem u mnie slabo bo jestem caly dzien sama z dziecmi. Zahaczylam o ciucha i kupilam Oskarkowi bluze next jak niwa oraz 3 bluzczki i dalam 10 zl. Sklep fajny bo wszystko na wieszakach posegregowane wedlug rodzaju ubranek i plci wiec szybko sie wyszukuje. Szkoda tylko ze maja wysokie schody bo potem juz nie wejde z wozkiem.

Mój osiedlowy lumpek zmniejszyli o połowę, baaardzo niewygodnie mi się teraz tam szuka, ciasno i jakoś odechciewa się gmerania :-D

ja tam nie tykam cycków boje się że jak poleci to już ciągle będzie ;-D :-p wolę nie wywoływać

Zrobiłam racuchy ale nie podchodzą mi za mączne są jakieś nie wiem czy to ja coś popsułam :dry: wole teściowej na drożdżach ;-p

AGULQA - szkoła rodzenia fajna sprawa ja chodziłam sama ]

EWI - fajnie że ząbki zdrowe :-) ...opis porodu sobie daruje skoro piszesz że straszny :-p :-p

NULINI - No pochwal się tym królestwem koniecznie :-)

Co do mieszkań to my też kupowaliśmy pod Rzeszowem ze względu na cenę.
W Rzeszowie za mieszkanie takie jak nasze czyli 48m2 musielibyśmy dać ponad 200 tys, a w Przeworsku daliśmy 130 tys.
A i jeszcze powiem, że te tańsze w Rzeszowie były w opłakanym stanie.

Eh Nikola ma dziś ciężki dzień.
Pewnie dlatego, że wstała już przed 7.

Ja siare też mam, ale tylko jak cycka ścisnę.
Sama mi nigdy nie leciała.

reklama
Femme mi tez poki co sie podoba, no i Ł tez :-) chce chodzic, dzisiaj tylko troche sie zawstydzil bo ogladalismy porod w wodzie :p

Alecta dla mnie teraz te 15km dojazdu do nic :p a co potrzeba mam na miejscu. A wole tu w ciszy mieszkac niz w centrum miasta

Do góry