reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Femme mój sam z siebie też nie ogląda, ale wie, że jak włączę to nie ma wyjścia.
No chyba, że pójdzie do młodej do pokoju coś oglądać :p

Agulqa my co prawda mamy trochę więcej do Rzeszowa, bo 35 km, ale ta odległość też nie jest jakaś straszna.

Femme nic nie bylo widac. Ogolnie babka w wodzie siedziala, bylo ja widac od brzucha w gore reszte zaslaniala wanna, chwile miala grymasy na twarzy i zaraz wyjela dziecko z wody wiec dla mnie to lipa a nie film o porodzie :p

Alecta pewnie jedziecie szybciej niz ja jak w poznaniu mieszkalam i kilka km jechalam 45min :p

Hej, dawno mnie nie bylo i chyba nie nadrobie tyle popisalyscie :) ja siedze w domu Jaskiem juz 2 tydz. Niby byl przeziebiony a wczoraj okazało się że rozwinęła się angina... także antybiotyk. Witajcie choroby po przerwie wakacyjnej :/
Takze z nim w domu nie mam jak posiedzieć na bb :( w ogóle maruda teraz do kwadratu jest. Ide troche was poczytać

A ja znowu będę chora!!! :wściekła/y:
Odkąd wróciliśmy do domu kręci mnie w nosie, kicham jak najęta i czuję się słabo, rewelacja!!!
Pierwszy dzień zimnicy i już mnie zawiało! :wściekła/y:

Ok nadrobilam dzisiejszy dzien hehe widze ze porodowo się zrobilo :) ja mialam pierwsze cc i w sumie dobrze je wspominam, blyskawicznie doszlam do siebie ale ... zaluje ze nie wiem jak to jest sn. Zobaczymy jak bedzie tym razem, zdaje sie na mojego gin w koncu on się zna na rzeczy bo po cc przy sn nie mozna np oxy dawac to wiem. No zobaczymy.
U mnie w krk mieszkania chorendalnie drogie. My mieszkamy w samym centrum ale dostalismy od moich rodzicow poddasze do zdobienia (przed wyglądało jak stodola hehe nie bylo nic scian okien instalacji itp więc mielismy mini budowę) gdyby nie to to bysmy budowali pewnie dom pod miastem albo wyjazd za granicę.

Ja też mieszkam 20km od Torunia właśnie ze względu na cenę. Za 73 m2 które mam tutaj w Toruniu nie kupilibyśmy kawalerki.

Melduję się.
Oczywiście moja promotorka znalazła kilka błędów w zakończeniu, ale poprawię to i mogę drukować :shocked2: tylko potrzebuję o dokumentów datę obrony i nazwisko recenzenta, a ona oczywiście jeszcze nie wie...w poniedziałek muszę pojechać to wszystko złożyć.

reklama
Mcpearl super ze do przodu. A tak w ogole lacze sie z Toba w tej obronie. Wlasnie mi sie przypomnialo, ze Chyba dzis lub wczoraj mi sie snilo, ze przyjechalas do mnie wkurzona bo praca zaakceptowana ale promotorka idzie na urlop i obrona w polowie stycznia :p

Do góry