Jeśli chodzi o serce to często mnie łapie taki atak, że czuję jakby serce mi w gardle waliło i nie mogę złapać wdechu. Dopiero odkaszlnięcie mi pomaga. Tak napotkałam w necie, że to mogą być częstoskurcze więc idę sprawdzić bo już mnie to męczy.
reklama
Aza ja mam coś podobnego, nagle serce w gardle, jakby dusiło, jakby szybko biło nie wiem co to. Miałam to jakiś czas codziennie jak się kładłam spać, ale trwa dosłownie kilka sekund i jest dobrze. Nie diagnozowałam tego jeszcze. Pojawiło się nagle, jeszcze przed ciążą.
femme fatal
Mama Ninki :)
AZA - pewnie lepiej sprawdzić :-)
Ja pospałam ...a tak mi się nie chce po Ninę iść dzisaj zrobię w końcu te racuchy DOGGI mam nadzieje że wyjdą i mąż mnie nie wyśmieje za brak mięsa
Od tych pogaduszek o porodach już chce poród ja to dziwak jestem
Ja pospałam ...a tak mi się nie chce po Ninę iść dzisaj zrobię w końcu te racuchy DOGGI mam nadzieje że wyjdą i mąż mnie nie wyśmieje za brak mięsa
Od tych pogaduszek o porodach już chce poród ja to dziwak jestem
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyl byla opcja we wtorki na 17 lub srody na 10. Ł bardziej z roboty sroda pasowala wiec chodzimy rano. W ogole ostatnio jego kieras mnie wkurzyl. Wczesniej juz Ł mowil o tych srodach ze wolne itp i kieras mowil ze ok. Teraz Ł sie przypomnial by w pazdzierniku miec wolne na co kierownik, tata rocznego dziecka powiedzial "ja nie chodzilem do szkoly rodzenia a umiem sie dzieckiem zajmowac".... brak slow
Co do samej szkoly rodzenia poki co jestem zadowolona. Babeczka co prowadzi bardzo mila. Dzis bylo tylko tzkie organizacyjne spotkanie. Mowila co bedziemy omawiac itp. Ale dowiedzialam sie ze szpital gdzie bede rodzic jest w tych szpitalach przyjaznych dziecku. Oczywiscie jest wanna do porodu w wodzie, sa pilki, worki sako czy jakos tak. Poradnia laktacyjna rownniez gdzie przyjmuja tego samego dnia jak tylko sie zadzwoni, po porodzie nie zabieraja od razu dziecka na wazenie mierzenie itp (jesli oczywoscie wszystko jest ok) tylko zostawiaja mamie zeby sie poprzytulali, mlody sie najadl i takie tam. Bedziemy mowic o karmieniu, pielegnacji, aktywnym porodzie, o roli tatusia, beda cwiczenia m.in. na pilkach, oddechowe itp.
Bada dlztego ja poki co mam dosc zwierzat ;-)
Sylwi mamy 64m2, 4pokoje. Ale my mamy na wsi 2500 mieszkancow, ok 13km od inowroclawia. Ale fakt faktem kupilismy taniej niz niejedni sasiedzi :-)
No i szukalismy taniego by kredyt nie byl 1000zl
Doggi a mnie nogi caaaale bola :-(
Cioci tylko pozazdroscic.
Aza wspolczuje glukozy. Ja jutro rano Ł wywoze na autobus bo jedzie do bydgoszczy i prosto na badanie jade. Blee
Co do butow dzieciecych ostatnio byly albo jeszcze sa superocieplane w lidlu. Wiem bo tata mlodemu kupil, sama bym chciala takie
Co do samej szkoly rodzenia poki co jestem zadowolona. Babeczka co prowadzi bardzo mila. Dzis bylo tylko tzkie organizacyjne spotkanie. Mowila co bedziemy omawiac itp. Ale dowiedzialam sie ze szpital gdzie bede rodzic jest w tych szpitalach przyjaznych dziecku. Oczywiscie jest wanna do porodu w wodzie, sa pilki, worki sako czy jakos tak. Poradnia laktacyjna rownniez gdzie przyjmuja tego samego dnia jak tylko sie zadzwoni, po porodzie nie zabieraja od razu dziecka na wazenie mierzenie itp (jesli oczywoscie wszystko jest ok) tylko zostawiaja mamie zeby sie poprzytulali, mlody sie najadl i takie tam. Bedziemy mowic o karmieniu, pielegnacji, aktywnym porodzie, o roli tatusia, beda cwiczenia m.in. na pilkach, oddechowe itp.
Bada dlztego ja poki co mam dosc zwierzat ;-)
Sylwi mamy 64m2, 4pokoje. Ale my mamy na wsi 2500 mieszkancow, ok 13km od inowroclawia. Ale fakt faktem kupilismy taniej niz niejedni sasiedzi :-)
No i szukalismy taniego by kredyt nie byl 1000zl
Doggi a mnie nogi caaaale bola :-(
Cioci tylko pozazdroscic.
Aza wspolczuje glukozy. Ja jutro rano Ł wywoze na autobus bo jedzie do bydgoszczy i prosto na badanie jade. Blee
Co do butow dzieciecych ostatnio byly albo jeszcze sa superocieplane w lidlu. Wiem bo tata mlodemu kupil, sama bym chciala takie
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Aza ja miewałam podobnie jeszcze w gimnazjum. W LO zrobili mi diagnostykę ble ble ble nic nie wyszło, tylko, że mam nietolerancję wysiłku czy jak to nazwać, szybko mi tętno skacze I na echo serca mi ślad niedomykalności zastawki wyszedł. I tak to zostało, nic z tym nie robili, czasem nadal mnie kołatania serca i skoki tętna w spoczynku łapią
Kupiłam młodej puzzle 100el. Siedzi i męczy Ostatnio to taki puzzloholik, non stop układa, po tysiąc razy wsio co ma
Agulqa super, że w szkole rodzenia się podobało
Kupiłam młodej puzzle 100el. Siedzi i męczy Ostatnio to taki puzzloholik, non stop układa, po tysiąc razy wsio co ma
Agulqa super, że w szkole rodzenia się podobało
Ewi82
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj u dentysty. Pani zachwycona moimi zębami, mówi że rzadko się takie zdarzają, tym bardziej w ciąży, wyszłam zadowolona A wracając zaszłam do ciucha i kupiłam sobie szarą tunikę i dla małej super bluzę polarową na 74, no nie mogłam się powstrzymać Chociaż mam po młodej masę ciuchów to i tak się na coś kuszę jak widzę takie małe cuda za takie małe pieniądze
Agulqa ale ceny tam macie. U nas za nasze 70m2 270 tysięcy grrr. Taki kredycik to i ja bym się odważyła wziąć niestety tu to nie realne
Nulini ale laska durna, ja sama rodziłam mało nie zeszłam, dziecko wielkie było, porozrywało mnie masakrycznie a potem mnie tak zszył że mąż wsadzić nie mógł haha
Karpanna bierzesz te leki? Bo ja już jestem zdegustowana tym moim leczeniem, chociaż może za wiele wymagam jak na kilka dni. Dzisiaj jeszcze korę dębu zioła kupię i będę okłady robiła.
Doggy ale cioci dobrze, tez bym tak chciała. Znam dziewczynę która przed szpitalem rodzić zaczęła i głowa jej wystawała małego jak szła parkingiem. Cyrk. Zobacz sobie mój koniec świata haha, jeszcze dalej Świdnik
Ja rodziłam SN, poród miałam straszny, jest opis na bb jakby ktoś chciał poczytać chociaż nie polecam. Drugie też chce rodzić SN, chyba że lekarz po tamtym cyrku zaleci inaczej. Zobaczymy. Na nic się nie upieram.
Agulqa ale ceny tam macie. U nas za nasze 70m2 270 tysięcy grrr. Taki kredycik to i ja bym się odważyła wziąć niestety tu to nie realne
Nulini ale laska durna, ja sama rodziłam mało nie zeszłam, dziecko wielkie było, porozrywało mnie masakrycznie a potem mnie tak zszył że mąż wsadzić nie mógł haha
Karpanna bierzesz te leki? Bo ja już jestem zdegustowana tym moim leczeniem, chociaż może za wiele wymagam jak na kilka dni. Dzisiaj jeszcze korę dębu zioła kupię i będę okłady robiła.
Doggy ale cioci dobrze, tez bym tak chciała. Znam dziewczynę która przed szpitalem rodzić zaczęła i głowa jej wystawała małego jak szła parkingiem. Cyrk. Zobacz sobie mój koniec świata haha, jeszcze dalej Świdnik
Ja rodziłam SN, poród miałam straszny, jest opis na bb jakby ktoś chciał poczytać chociaż nie polecam. Drugie też chce rodzić SN, chyba że lekarz po tamtym cyrku zaleci inaczej. Zobaczymy. Na nic się nie upieram.
reklama