reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hey, ja niestety glukozę muszę jeszcze raz robić bo całą zwróciłam i to po prawie godzinie. No cóż, w piątek powtórka. Teraz leżę w łóżku bo jest mi słabo. Dziś wieczorem idę do internisty aby sprawdzić czy nie mam częstoskurczy serca. Muszę się tym wreszcie zająć.

Co do pogody to u nas rano też tylko 2 stopnie brrrr...

reklama
A no ja pisałam o ogórkowej i jak rzekłam tak też zrobiłam:-)
Tzn robię hehe, bo własnie ogórasy wrzuciłam do garnka:-)

Idę się chyba razar położyć na chwilę, bo napisałm się kawy i mnie coś zmuliło :/

Aza a co niepokojącego skłoniło cię do zbadania tych częstoskurczy?

Chyba idę po drugą kawę bo zaraz zasnę :-D Muszę posprawdzać buty dla dziewczyn, tzn A. na pewno muszę kupić bo wyrosła, a J sprawdzić czy po A będą już pasować, jak za duże to też czeka nas zakup :szok:

Megami ja 2dni temu z ola buty sprawdzałam zostały 2 pary i to takie bardzo bardzo na styk przez wakacje o 2 rozmiary noga jej urosła a ona urosła 10cm! Jakiś masakryczny etap wzrostowy miała

Moja A w jej wieku też miała takie skoki, no masakra jakaś, nagle wszystkie spodnie za krótkie :-D Dobrze, że śniegu nie ma, to nie spieszymy się z zakupem :eek:

reklama
Do góry