reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Laydeek, alecta dzieki

Sylwi oooo nieeee... mieszkalam na 9pietrze w poznaniu. Nawet jak wychodzilam na dwor to mialam depresje. Miedzy wiezowcami czulam sie jak w klatce. Aaaa!!! Na sama mysl mi zle :p

Ewi ja mam prace gdzie nikt z dnia na dzien mnie nie zwolni. Tez balam sie kredytu, ale nasz pierwszy kredyt hipoteczny to czysta inwestycja. Kupilismy mieszkanie na wynajem i poniewaz ske legalnie rozliczamy to biorac kredyt na mieszkanie dla nas bank nie widzial tamtego kredytu tylko wieksze zarobki dzieki niemu. Inaczej bysmy nie dostali ;-) auto tez wolelismy tanie i stare a bez kredytu. Raczej nie lubimy pozyczek rat itp ale kredyty na ktorych zarabiamy nam sie podobaja ;-)

Doggi ja w ogrodzie tez nienawidze. Moja babcia za to kocha i uwielbia ale juz ma 78lat i problemy ze zdrowiem wiec kiepsko...

Kasiek ja mam kredyt na mieszkanie na 30 :p ale bez tego mieszkalabym nie wiem gdzie :p

reklama
Agulqa robiłam z brzoskwiniami. Wycisnęłam je porządnie i poukładałam na formie a potem zalałam masą serową. Pod brzoskwiniami ser był ciut mokry, ale ogólnie patrząc było ok :-)

Brrr ale zmarzłam

Agulqa ja mialam na 22, ale 6lat juz splacam:) O to zostalo mi jeszcze 16lat:p Wow fajowo wyszlo wam z tym pierwszym kredytem!

Oglaszam ze tort bezowy ktory kupilam jest paskudny. Sam krem! Bezy troche do ozdoby na gorze:/ A kiedys jadlam taki rewelacyjny!

Robicie takiego smaka na placek, że po prostu poszłabym teraz do Intermarche po kawałek, ale dla Mikołaja już za późno bo kolacja, myć i spać.
My też kredytowcy ale inaczej nigdy byśmy się od rodziców nie wyprowadzili. Sprawy były już na ostrzu noża bo się dogadać nie mogliśmy, starzy się we wszystko wtrącali i takie tam. Za gotówkę to chyba nigdy nie byłoby nas stać. Ale mieszkamy na niskim parterze, mamy duży balkon z wyjściem na trawę. Raczej i tak nie korzystamy. Za to wokoło osiedle dość zielone, a do rodziców blisko by posiedzieć na podwórku.

Zrobiło się tak zimno z dnia na dzień, że jestem po prostu w szoku :szok:

Trzymajcie kciuki bo moja mądra promotorka miała się do dzisiaj odezwać, a jakoś się nie odzywa. Jadę do niej jutro, ciekawe co mi powie. Chciałam chociaż wiedzieć, czy mogę drukować czy nie.

McPearl &&&&

Moja kolezanka dzwoni ze jej siorka w szpitalu. A to 30tc! Zaczela sie juz akcja porodowa, starają sie jeszcze ją 3tygodnie 'podtrzymac'. Pierwszą ciaze na lajcie przebiegala a w tej ciągle cos. Kurde jak u mnie.

reklama
agulqa, my oboje z mężem "domowi", więc rozumiemy się pod tym względem :-D A na pieczenie się przygotuj, ja mam zdjęcia przepisów na telefonie i robię wszystko krok po kroku :-D

alecta
, absolutnie sobie tym głowy nie zaprzątaj!!! To nie Twoja sprawa, że w przedszkolu nie ma rady rodziców, Ty jesteś w ciąży i masz inne zmartwienia, niż ganianie rodziców za składką! Ja się wymigałam z trójki klasowej właśnie ze względu na ciążę ;-)

Ewi, dobre marzenia nie są złe! :-D

femme, ja się dzisiaj śliniłam na wystawę ciast w sklepie, ale jakoś na nic mnie ochota nie naszła :eek:

McPearl, juz zaciskam kciuki!!!

Sałatka grecka wygrała z czekoladą, uff, może mniej w dupsko pójdzie :-D

Do góry