reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

LayDeek dziękuję :-)
Ja sernik przegryzłam orientalną zupą dyniowa hehe.
Nie wspomnę już, że po kanapce z dżemem potrafię zjeść kilka ogórków kiszonych :-)

reklama
Zasnelam po tym jak napisalam posta. Obudzilam sie o 15.30 z ryjem opuchnietym jak pijak na kacu :p

Doggi no moj pod tym katem tez jakis wstydliwy

Dla mne domek zawsze bedzie lepszy. Sa minusy, duzo roboty min w ogrodzie, samemu trzeba palic itp, o noc spoldzielnia nie zadba, ale dom to dom i nigdy nie przekonam sie do bloku nawet z balkonem i dzialka rekreacyjna pod nosem.

Karpanna mi tez raz gin dal cos czego ciezarne nie moga, a jak spytalam czy na pewno mam wzoac to powiedzial ze tak bo lepoej to chwile stosowac niz zostawic nieleczony problem w ciazy....

Ewi ja tez w czw rano jade glukoze robic. Sama oczywiscie bo Ł nie moze :-\

Femme no dzis dal popis, mowie ze sikam ze smiechu z niego ;-) a w ogole to chyba lubi kakało ;-)

Nulini najwazniejsze ze zrobilas co w Twojej mocy i oby wystarczylo!

Alecta super!!!

Nulini- trzymam kciuki żeby się udało z zusem.

Alecta- piękna córka i piękne to wydziergane przez Ciebie:)

Agulqa- ja mam takie samo zdanie jak Ty. Nic mnie nie przekona, że mieszkanie w bloku jest fajne.

alecta, a to nie ma trójki klasowej do zajmowania się takimi sprawami??? Zamotka zamotką - jak pokazałam mężowi zdjęcie Twojej córki to tylko wydukał "o kur.wa"... Jest po prostu PRZE-ŚLI-CZNA!!!

LayDeeK, ogromnie się cieszę, że i Tobie i Weronce smakuje!!! :-D

agulqa, mnie też nikt nigdy nie przekona do mieszkania w bloku :no:

Se poszłam poleżeć i odpłynęłam na 30 minut....
A teraz pragnę CZEKOLADY!!! :wściekła/y:

Jezyk, nulini moj Ł cale zycie w bloku i nie do konca mnie rozumie, wlasnie mowi ze mam balkon i dzialke rekreacyjna. Alee... jak jest u moich rodzicow to zawsze cale dnie ma tarasie, z mlodym w ogrodzie itp wiec tez zaczyna widziec roznice :-)

A ja dzis jade do biedry to moze zrobie w pt dla mojego misia sernik. Ciekawe czy wyjdzie bo ja nie umiem piec i zawsze zapominam czegos dac :p

Alekta śliczna córka, oczy ma cudne, a Ty zdolniacha;)

Mi się marzy domek:) jest w planach ale na razie odległych, dopóki dziewczyny nie skończą etapu co najmniej przedszkolnego a później będziemy działać;)

Heh dobrze, że Nikson tego nie słyszy, bo by jeszcze bardziej w górę urosła, ale dziękuję w jej imieniu :-)

Nulini u nas nie ma trójki, bo to prywatne przedszkole więc nie było takiej potrzeby, bo imprezami zajmuje się zawsze pani dyr.
Tylko później w takich przypadkach jest problem, bo nie ma kto się tym zająć.
W ogóle nie wiem jak ma to wyglądać, bo wygląda na to, że oficjalnego pożegnania nie będzie to ja mam później odprowadzając dzieciaki sama jak te kwiaty dawać, że od wszystkich.
Przecież u nas rodzice wbiegaja i wybiegaja z tego przedszkola, bo każdy do pracy się spieszy, część dzieciaków już od 6:30 jest, bo rodzice do pracy do Rzeszowa dojeżdżają to co ja bym miała od rana koczować na tych ludzi?
Poza tym wydaje mi się, że powinno wyjść to z inicjatywy pani dyr skoro ona się wszystkimi wydarzeniami zajmuje.

Ewi my bysmy chcieli za ok 10lat... ale ciezko pewnie bedzie.

Megami megami zglos sie ;-) mam pytanie odnosnie sernika nulini jesli robilas :-D chcialas dac brzoskwinie i interesuje mnie to czy zrobilas z brzoskwiniami i jesli tak to jak ;-)

reklama
Do góry