reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dziewczyny ratunku!!!
Przeszłam sie dzisiaj kawałek i teraz boli mnie cała pupa. A najbardziej w pachwinach. Też tak macie????
Nie :-( Ja mogę iść choćby na koniec świata ;-)
Nie :-( Ja mogę iść choćby na koniec świata ;-)
To tylko pozazdrościć :-)
Nadrobilam was i zapomnialam 80%, ale popisalyscie!
Nulini no wiem wlasnie planuje jutro cos w koncu powystawiac bo mi zalega w szafie hehe
Doggi wspolczuje, anginy paskunde sa ale trzeba wyleczyc porzadnie bo powiklania daja. Antybiotyk przynajmniej szybko cie na nogi postawi.
Zdrowia dla reszty chorowitkow, juz mi sie pomieszalo kto sie pochorowal jeszcze
Ja przy Jasku to nie posiedze przed lapkiem bo odrazu albo jest 1000 pytan do albo mnie odciaga do zabawy lub (jego ulubione) wlazi mi na glowe, kladzie sie na mnie itd. Takze ja FB i BB tylko jak on w zlobku albo spi. No... czasami podgladne na telefonie
Mnie na razie bole wszelakie omijaja, czasami zakłuje cos w brzuchu ale generalnie moge smigac calymi dniami jak Nulini
Nulini no wiem wlasnie planuje jutro cos w koncu powystawiac bo mi zalega w szafie hehe
Doggi wspolczuje, anginy paskunde sa ale trzeba wyleczyc porzadnie bo powiklania daja. Antybiotyk przynajmniej szybko cie na nogi postawi.
Zdrowia dla reszty chorowitkow, juz mi sie pomieszalo kto sie pochorowal jeszcze
Ja przy Jasku to nie posiedze przed lapkiem bo odrazu albo jest 1000 pytan do albo mnie odciaga do zabawy lub (jego ulubione) wlazi mi na glowe, kladzie sie na mnie itd. Takze ja FB i BB tylko jak on w zlobku albo spi. No... czasami podgladne na telefonie
Mnie na razie bole wszelakie omijaja, czasami zakłuje cos w brzuchu ale generalnie moge smigac calymi dniami jak Nulini
agulqa_b
Fanka BB :)
Ewi my z Ł tez poznalismy sie na sympatii. Ja siedzialam wtedy w wawie on w pozku. Wrocilam do pozka, spotkalismy sie dwa razy i pooooszlo ;-)
Nulini nie dobijaj mnie rozpychal sie dzis tak ze na dole brzuch i kregoslup myslalam ze padnie... az Ł poprosilam by wymasowal bo bym sie chyba rozryczala
Ł czasem ciezko oderwac, glownie wieczorami ale jak zalozymy sobie ze cos robimy to poki nie skomczymy to nie wlacza ;-)
My tabletz kupilismy zebym miala co na nockach w pracy robic, a ze w trakcie mi sie tel popsul to mam tableta jako telefon.
Ja wyniki w przyszlym tyg chyba zrobie sobie. Poki co nie chce mi sie dupki ruszac ;-)
Laydeek tez tak mialam ale ten etap poki co za mna :-)
Nulini nie dobijaj mnie rozpychal sie dzis tak ze na dole brzuch i kregoslup myslalam ze padnie... az Ł poprosilam by wymasowal bo bym sie chyba rozryczala
Ł czasem ciezko oderwac, glownie wieczorami ale jak zalozymy sobie ze cos robimy to poki nie skomczymy to nie wlacza ;-)
My tabletz kupilismy zebym miala co na nockach w pracy robic, a ze w trakcie mi sie tel popsul to mam tableta jako telefon.
Ja wyniki w przyszlym tyg chyba zrobie sobie. Poki co nie chce mi sie dupki ruszac ;-)
Laydeek tez tak mialam ale ten etap poki co za mna :-)
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini To tylko pozazdrościć :-)
Spoko, jak sobie pomyślę, co mnie lada moment czeka, to mi słabo. Z Tosią miałam tak samo, do 6 miesiąca mogłam góry przenosić, a później dodatkowe kilogramy i brzuszysko sprawiły, że czułam się jak SŁOŃ, dwa kroki i kolki, makabra
agulqa, Gutek najgorzej rozpycha się koło 21, wczoraj mąż godzinę łapę trzymał na brzuchu i się cieszył jak czubek
Ja męża nie mogłam poznać przez neta, bo mieszka 300 metrów ode mnie
Razem chodziliśmy do gimnazjum, od dwie klasy niżej i to żeby było śmieszniej to chodził do klasy z moją pierwszą wielką miłością
Matko, jak mnie gardło boli, masakra! W nocy się budziłam, bo przełykać nie mogłam :-(
No i dziś na 9 idę do dentysty, trzymajcie kciuki, żeby mnie cena nie wyrwała z butów