reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Suseł, baw się dobrze na meczu!

Kupiłam *spam*, bo czuję się coraz gorzej. Masakra, jak zdzierają z ciężarnych - 16zł :angry:

A u mnie pod domem znowu stłuczka, ale tym razem delikatnie, jechali powoli...

reklama
Znalazlam fajny link o ziolach w ciazy chyba zabiore sie za te pokrzywy:-) bo powoli zbliza sie czas anemi:-)

Widzę, że i na nadmiar wody dobra ta pokrzywa hmm :-D Sprawdziłam w karcie ciąży z młodą, w 23 tc miałam już 10,2kg + więc jest ciut lepiej :-( Ech ech

Suseł udanego meczu i dobrej zabawy ;) Jeżyk, ja też żadna fanka, nazwisk nie znam, ale obejrzeć czasem obejrzę, tak patriotycznie pokibicuję :-D

Nulini to teraz tylko się kurować....

Ja dziś robię ogórkową, a co więcej to nie wiem, zobaczę w sklepie czy mnie olśni. Zjemy zupkę i ruszamy po Raid i zapas wody mineralnej :-D

Stokrotka ja też miewam różne doły, dzisiaj np. to bez powodu jakaś depresyjna jestem i nie mogę sobie miejsca znaleźć ale co zrobić, to chyba hormony :-p

A ja już nie wiem co jeść, tak się boję tej zgagi - słodkie nie, ostre nie, kwaśne nie, smażone też nie. Na szczęście wczoraj była lekka i w nocy dała spać.
Co do wagi mam jakieś 4-5 kg na plusie.

Jej to ja się lepiej nie ważę ;-) ja mam chyba już z 8 kg do przodu :-/

Emilchen a my przynajmniej mamy doły hormonalne - a dzisiaj mój mężczyzna nie do wytrzymania jest marudzi o wszystko co mu nie powiem :-D

Więc... Była tesciowa katar ropny nieladny plus gardło czerwone jak burak, teściowa mówi ze to paskudna angina i konieczny jest antybiotyk nawet gadała z moim ginem czy mogę napewno ten który mi przepisala. Niby jest ok, wiec mam nadzieje ze pomoże. Dodam że doszła tez gorączka 38,5 ale to akurat dobrze bo to znaczy ze mój organizm walczy z zarazą. Ech.... Idę się położyć pod koc i spać.

Stokrotka a to akurat normalne u mojego, że przejmuje wszystkie objawy ciążowe ode mnie :-D Chyba w takiej symbiozie żyjemy ;-) a brzuch ma większy ode mnie, mam nadzieję, że go przegonię :sorry2: Co się dziwisz wagą, w końcu masz dwójeczkę :tak:

Doggi kurcze angina :-( dużo wypoczywaj i szybko wracaj do zdrowia!

reklama
Doggi, o matko, współczuję!!! Kuruj się Kochana i stawaj na nogi!!!

Laski, bierzemy się za wietrzenie szaf bo na Allegro promocja na wystawiane dziecięcych rzeczy!

W dniach 10-16 września zapłacisz tylko 1 grosz za wystawienie przedmiotu w kategoriach:

Akcja dotyczy ofert wystawianych w licytacji i kup teraz.
Tanie wystawianie rozpocznie się 10 września o godzinie 00:00:01, a zakończy 16 września o 23:59:59.
Promocja nie dotyczy opcji dodatkowych, prowizji od sprzedaży.
Wykorzystaj okazję. Wystaw przedmiot i sprzedaj więcej za mniej!

Do góry