reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja się znowu zażeram KARMELOVYM Wedlem :-D
Tym razem kupiłam jedną z orzeszkami i jedną z wafelkami, no dżizas, jakie są pyszne!!!
Ale pocieszam się, bo jest promocja, że za 12 kodów z opakowań jest maskotka, to wmawiam wszystkim, że zbieram na maskotkę dla Tosi :-D

Stokrotka dziś o Tobie myślałam,że nie zaglądasz i Cię wywołałam:happy2:
ja barszcz robię tak -kość+włoszczyzna,gotuje,później ścieram ze 3-4 buraki(robotem,bo leń jestem:-D)na wiórki dodaje do wywaru,gotuje nie za długo ok.20 minut,dodaje łyżkę octu dla utrzymania koloru i przecedzam przez sito wszystko,przyprawiam,czasami zaprawiam śmietaną łaciatą do zup i sosów,a czasami nie :-)

i głowa do góry :-)

Nulini przy Antku tez nie miałam zabezpieczeń poza bramką na schodach,a przy Mikim już tak ,bo wkładał paluszki do kontaktu i jeszcze tam gdzie talerze trzymam,bo lubił "gotować" za to w garnkach i pokrywkach mógł rządzić do woli

Bada ja do barszczu dodaje jedno jabłko w całości ale obrane fajny smaczek nadaje :)
U nas tez były zaślepki do kontaktów bo ola lubiła przy nich kombinować i barierka na schody tez bo mamy dość strome i ażurowe wiec poziom niebezpieczeństwa na naszych schodach bardzo duży

A ja dzisiaj idę na łatwiznę z obiadem, będą gołąbki które przywiozłam z domu. Więc je tylko odgrzać muszę:-)ale to głównie dlatego, że po przedszkolu idę z Niną na zajęcia plastyczne, które kończą się przed 18 i jakbym miała jeszcze o tej godzinie gotować obiad to chyba bym umarła z głodu.
Co do spania w żłobku to Nina nie miała z tym problemu. Teraz w przedszkolu jest problem bo tam ich kładą o 12 a dla niej to za wcześnie. Więc nie śpi, leży sobie tylko. Ma przykazane leżeć w miarę grzecznie by nie przeszkadzać innym dzieciom- wtedy w domu będzie jakaś nagroda. Na razie pomaga.
Muszę się pochwalić - kupiłam bilety na mecz siatkówki we Wrocławiu na jutro na 20, strasznie się cieszę bo dawno nie byłam na meczu a kiedyś chodziłam regularnie. Bilety były bardzo tanie więc stwierdziłam, że możemy sobie pozwolić.

reklama
Jakbym mężowi powiedziała, że mam dla niego bilety na siatkówkę to chybaby mnie 5 lat z wdzięczności na rękach nosił. Uwielbia po prostu. Sam grał przez wiele lat. A teraz żadnego meczu w tv nie przepuści.

Do góry