reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Mój mężuś się o mnie zatroszczył i mogę czytać neta na leżąco Teraz ma menda kompa dla siebie, cwaniaczek Jak ktoś lubi to niech czyta, pewnie, byle by mieć świadomość ile to warte. Szczerze to wolałabym jakąś książkę sobie kupić. Przez dwie ciąże miałam I. Chołuj czytać i jakoś w tej też się nie zanosi Choć z książkami to też trzeba uważać, bo niektóre niewiele więcej warte niż te gazetki
Żelka
Fanka BB :)
ja tam czytam sobie fantastyke i inne relaksujące gatunki, o rozwoju dziecka mam takie jeszcze ze studiów i z tego egzaminy zdawałam ... ale szczerze ta wiedza to mnie czasem dobija ... bo zaraz mi przychodzi do głowy jakaś choroba (bo np objaw się zgadza) i musze studzić emocje i się dystansuje, żeby nie analizowac wszystkiego dookoła i tak co będzie to będzie
agulqa_b
Ja miala dwie gazetki o ciazy i dzieciach. Czytalam w poznaniu. Jak trafilam do szpitala to mialam dosyc samych ciazowhch tematow, gazet itp i od tego czesu nie czytalam nic
Dobrze ze jutro idę już do gina, bo rozwój tej choroby mnie martwi strasznie dużo psikam i smarkam a przy każdym psiku czy smarku strasznie boleśnie i na długo macica mi się napina, 7sec trzyma. Mam nadzieję że ta choroba nie namiesza jeszcze bardziej niż jest nsmieszane w moim brzuchu
Stokrotka34
u nas dziś kotlety sojowe z surówką ,Mikołaj sobie zażyczył a za mną chodzi barszcz czerwony -czysty z ziemniaczkami osobno,gniecionymi z cebulkąbędzie jutro
Bada ja tez chce taki barszczyk! tylko u mnie w domu tak sie nie robi i nie wiem czy sa jakies specjalne wytyczne?
Dawno do Was nic sie nie odzywalam ale mialam chyba jakis gorszy okres i depresja mnie naszla:-\
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
McPearl, dlatego ja żadnych gazetek dzieciowych nie czytam Po prostu paranoja, sieją panikę i później pierworódki w panice lecą kupować Ja nie miałam ŻADNYCH zabezpieczeń, ani do szafek, ani do kontaktów, ani do drzwi, ani do schodów i Młoda żyje i ma się świetnie Cud normalnie...
Megami, no właśnie cała telewizja to jedno wielkie gów.no i ściema, wszelkie programy rozrywkowe straciły dla mnie na atrakcyjności, bo wszystko wyreżyserowane... Zostały mi tylko seriale i Galileo
jeżyk, ja w ciąży z Tosią czytałam WSZYSTKIE gazetki, ale to dlatego, że pracowałam w galerii, moje stoisko omijano z daleka, a miałam znajomości w kiosku i po 10-12 godzin dniówki czytałam wszystko, jak leci, łącznie z Harleqinami
Megami, no właśnie cała telewizja to jedno wielkie gów.no i ściema, wszelkie programy rozrywkowe straciły dla mnie na atrakcyjności, bo wszystko wyreżyserowane... Zostały mi tylko seriale i Galileo
jeżyk, ja w ciąży z Tosią czytałam WSZYSTKIE gazetki, ale to dlatego, że pracowałam w galerii, moje stoisko omijano z daleka, a miałam znajomości w kiosku i po 10-12 godzin dniówki czytałam wszystko, jak leci, łącznie z Harleqinami