bada m.
Fanka BB :)
famme to Ty masz dzisiaj wizytę ? bo nie ma cię na dziś na liście
karpanna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)
karpanna wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Megami, ja dziś mam słaby dzień, najpierw w ZUSie myślałam, że zemdleję, napiłam się lodowatej wody, to mi się wymiotować zachciało, a później zebranie w małej, dusznej sali w przedszkolu, 40 minut się wachlowałam, tyle dobrego, że siedziałam...
No nieźle, ach te zebrania..... Na szczęście jeszcze problemu zebrań nie mam.
W autobusie co prawda było ciężko, stałam przy wózku, dobrze, że chociaż dla starszej miejsce znalazłam, ale te biedne dzieciaki w wózkach, duchota tam przy podłodze okrutna, młoda mi się zaciągała na wymioty. Dostałam od innej mamy woreczek na wszelki wypadek ;-) na szczęście nie był potrzebny....
No i tak nic nie zrobiłam, a czuję się jakbym cały dzień w ogrodzie harowała
Grrrr ale mnie ten T wkurza dziś nasza rocznica a ten od 13 siedzi w garażu i montuje regały i porządek robi "niedługo będą 3 auta i będzie trzeba parkować tu" wszystko ok ale jest jeden samochód tylko my kupimy dopiero zimą a braciak od 2 lat kupuje i kupić nie może rocznica ślubu to idealna data na porządki a specjalnie Ole sprzedał mamie żebyśmy mogli "świętować" pffff
U nas brw i bodzio to lipa. Z brw odkleja sie okleina a narożnik z bodzio choc drogi był nic nie wart bo material mimo okrycia kapą wytarl się.
Mam pytanie do mam które używają bądż nie dawno używały pieluszek dada z biedronki. Chciałam zapytać jak je oceniacie?
Nie chcę oryginalnych pampersów bo moje dzieci są uczulone na balsam ktory w nim są
jest. Wypowiecie sie?
O właśnie wiem co jeszcze chciałam!!!
Nie wolno przemywać oczu rumiankiem!!!!!!!!!!! Bo on uczula, ja wiem, że babcie i prababcie tak robiły, ale do przemywania oczu kupcie sobie i niech leży w domu herbata ze świetlika.