reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi raz w tygodniu na kolacyjki...wow! Musze swojego scignąc na takie wypady bo my zaliczamy jedynie zamowienie pizzy do domu lub mcdonalda:ppp Zazdroszcze!

Ja tylko ostrzege przed kuchnia z brw. Moja babcia zaplacila ponad 6tys.za kuchnie fornirowaną a nie ze sklejki i co...kuzwa nawiasy latają po roku! Dwa odpadly i brat jezdzil naprawiac. Przy zlewie, piekarniku i raz na miesiąc uzywanej zmywarce fornir wyblakl...lakier czy cos zszedl. Polki w srodku tandetne. A przy zlewie blat wybrzuszylo tak zamontowali. A zestaw do sypialni. Ma ok.3lat. Z bokow lozka odchodzi sklejka. Szafa sie rozdela na boki (doslownie ją wybrzuszylo), ze polki pospadaly! Moze miala pecha ze trafila na takie zestawy. Nie generalizuje ale ja tam nawet taboretu nie kupilabym;) Wole tanie meble z ikea-jakos solidniejsze. U mnie komoda za 299zl stoi 6rok z ciuchami i jak nowka.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam brw i nic się nie dzieje. Tyle co Hania podrapała a tak to jak złożone tak stoi. Ale to dopiero 1,5 roku, wypowiem się za kilka lat hehe;) I są w salonie i sypialni więc nic nie paruje itd.

U nas brw i bodzio to lipa. Z brw odkleja sie okleina a narożnik z bodzio choc drogi był nic nie wart bo material mimo okrycia kapą wytarl się.
Mam pytanie do mam które używają bądż nie dawno używały pieluszek dada z biedronki. Chciałam zapytać jak je oceniacie?
Nie chcę oryginalnych pampersów bo moje dzieci są uczulone na balsam ktory w nim są
jest. Wypowiecie sie?

Dla mnie dada są rewelacyjne, uzywalam ich i teraz też mam zamiar. Musisz wybrobowac czy u Twojego dziecka też się sprawdza. Wiele osób zachowała ale są też takie którym nie podpadowaly.

Miłego dnia laski. Zmykamy na autobus.

Nam Dada z Biedry bardzo pasowała, teraz też nie będę bulić za oryginalne pampki ;-)

Ale miałam romantyczny sen z Bartkiem Świderskim, aż bym chętnie znów spać poszła...

Jezyk milego ;)

Karpanna T z kolei mial uczulenie na dady... tam gdzie pielucha miala stycznosc ze skora pojawialy sie czerwone "odpieczenia" wygladalo to tak, ze po zdjeciu pieluchy zostawaly czerwone majtki na skorze.

Mi pasowaly jeszcze huggiesy, baby dream na zime bo one grubsze ;)

reklama
miłego dnia laseczki :happy:
my tylko oryginalnych Pampersów używaliśmy i na początku u Gniewcia też na pewno,a później może spróbujemy dada,a huggiesy odparzały chłopców,więc odpadają

zdrówka życzę

Do góry