reklama
bada m.
Fanka BB :)
zdrówka chorowitki i dzieciaczki
ja to jestem z tych niecierpliwych i zawsze nie mogę się doczekać,aż m prezent dam i dałam mu dziś to akwarium,zamiast jutro :-) tak się cieszy ,że aż do taty dzwonił się pochwalić,bo powiedział,że teściu nie uwierzy,ze mu je kupiłam,bo od roku odmawiałam zakupu
ja to jestem z tych niecierpliwych i zawsze nie mogę się doczekać,aż m prezent dam i dałam mu dziś to akwarium,zamiast jutro :-) tak się cieszy ,że aż do taty dzwonił się pochwalić,bo powiedział,że teściu nie uwierzy,ze mu je kupiłam,bo od roku odmawiałam zakupu
bada m.
Ewi nie nie duże 30l ale panoramiczne i sraty-taty,niestety miejsca brak na większe,już teraz po remoncie problem gdzie je postawić
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzięki dziewczyny :-* jutro jak dalej będzie to na pewno pójdę no bez przesady tyle czasu tym bardziej ze ona mi nigdy nie choruje... Kaszel jeszcze ma ale nie taki męczący co jakiś czas mokro odkaszlnie
Doggi haha uwielbiam takie sytuacje a tekst "ty zła jesteś" jest jednym z moich ulubionych
Bada ooo jaka ty kochana :-)
Doggi haha uwielbiam takie sytuacje a tekst "ty zła jesteś" jest jednym z moich ulubionych
Bada ooo jaka ty kochana :-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, łeee, myślałam, że harcujecie
bada, mam to samo!!! Jak kupię mężowi coś, z czego wiem, że się ucieszy, to wytrzymać nie mogę
Ewi, ja też na małym krzesełku, ale 165cm i bez brzucha
U mnie:
Komitet - 30zł
Wyprawka - 70zł
Książki - 71zł
Ubezpieczenie - 37zł
Liga Ochrony Przyrody - 3zł
Do tego raz w miesiącu dzieciaki idą do filharmonii - 10zł - ale z tego się bardzo cieszę, bo maluszki nie wychodziły nigdzie
I muszę kupić strój do ćwiczeń, bo dzieci mają rytmikę, a ja myślałam, że to dopiero starsze grupy
bada, mam to samo!!! Jak kupię mężowi coś, z czego wiem, że się ucieszy, to wytrzymać nie mogę
Ewi, ja też na małym krzesełku, ale 165cm i bez brzucha
U mnie:
Komitet - 30zł
Wyprawka - 70zł
Książki - 71zł
Ubezpieczenie - 37zł
Liga Ochrony Przyrody - 3zł
Do tego raz w miesiącu dzieciaki idą do filharmonii - 10zł - ale z tego się bardzo cieszę, bo maluszki nie wychodziły nigdzie
I muszę kupić strój do ćwiczeń, bo dzieci mają rytmikę, a ja myślałam, że to dopiero starsze grupy
bada m.
Ja mam jutro zebranie u młodszego,a w środę u starszego,pewnie będą długie jak to pierwsze-wybór trójek klasowych,opłaty ,pierwszy raz w tym roku szkolnym wszedł u nas e-dziennik więc jakieś loginy dostaniemy,całe szczęście za to zapłaciłam już w czerwcu,także jutro ubezpieczenie i komitet,ale u nas dajesz ile chcesz minimum 10 zł ,więc ja daje to minimum i tyle
reklama
No to ma mam tylko ubezpieczenie dla dzieciaków 2x45 zł i 116 zł książki dla Nikoli.
Femme niech to dziadostwo idzie precz od Niny.
Doggi ja to myślałam, że Wy w tym garażu dzikie pląsy urządzacie
Bada akwarium fajna sprawa, ale ja lubię u kogoś ;-)
Ja nie nadaje się na takie hobby i zapominalabym albo rybek nakarmić albo akwarium wyczyścić
Femme niech to dziadostwo idzie precz od Niny.
Doggi ja to myślałam, że Wy w tym garażu dzikie pląsy urządzacie
Bada akwarium fajna sprawa, ale ja lubię u kogoś ;-)
Ja nie nadaje się na takie hobby i zapominalabym albo rybek nakarmić albo akwarium wyczyścić