reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Megami, ja dziś mam słaby dzień, najpierw w ZUSie myślałam, że zemdleję, napiłam się lodowatej wody, to mi się wymiotować zachciało, a później zebranie w małej, dusznej sali w przedszkolu, 40 minut się wachlowałam, tyle dobrego, że siedziałam...

reklama
No nieźle, ach te zebrania..... Na szczęście jeszcze problemu zebrań nie mam.

W autobusie co prawda było ciężko, stałam przy wózku, dobrze, że chociaż dla starszej miejsce znalazłam, ale te biedne dzieciaki w wózkach, duchota tam przy podłodze okrutna, młoda mi się zaciągała na wymioty. Dostałam od innej mamy woreczek na wszelki wypadek ;-) na szczęście nie był potrzebny....
No i tak nic nie zrobiłam, a czuję się jakbym cały dzień w ogrodzie harowała :-D

jeżyk, ja dałam ciała, bo u nas zebranie to standardowo najpierw z dyrektorką, a ta to ma gadane, dopiero później w salach z wychowawczyniami. No i rok temu, jako że Młoda była maluszkiem, poszłam na oba zebrania i teraz też, mimo, że na zebraniu z dyrektorką nic nowego :baffled: Za rok pójdę pół godziny później i spotkanie z dyrektorką już sobie daruję :-D

U nas też tak jest, ale na tych zebraniach z dyrektorką są zapisy na obiady, angielski itp i tam jest co roku coś nowego, z wychowwczynia to właściwie siedzimy 10 min.chociaż w tym roku może być trochę dłużej bo pewnie będzie mówiła o tej diagnozie przygotowującej do szkoły, bo za rok pierwsza klasa:)

jeżyk, a widzisz, u nas "zapisów" nie ma, stawka żywieniowa nie jest rozbijana, tylko 6.90zł za cały dzień, angielski i rytmika są dla wszystkich dzieci za darmo, więc się tylko nasłuchałam na co wydała kasę z rady rodziców :-D Ale nie zemdlałam, duma! :-D

Grrrr ale mnie ten T wkurza dziś nasza rocznica a ten od 13 siedzi w garażu i montuje regały i porządek robi "niedługo będą 3 auta i będzie trzeba parkować tu" wszystko ok ale jest jeden samochód tylko my kupimy dopiero zimą a braciak od 2 lat kupuje i kupić nie może rocznica ślubu to idealna data na porządki a specjalnie Ole sprzedał mamie żebyśmy mogli "świętować" pffff

reklama
Do góry