reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini no bidok sam by musiał zawieźć, a on jest zajęty przeglądaniem neta na zapleczu i odświeżaniem maila :p
Jutro mu powiem coś na ten temat...chociaż z drugiej strony jak sama zawiozę to mam pewność, że jest i dotarło :/
Agulqa KP czyli Kodeks Pracy.
Doggi może w tym garażu jakąś niespodzianke szykuje ;)

My dopiero do domu wróciliśmy, bo o 15 pojechałam dzieciaki odebrać z p-kola i zostaliśmy na dworzu, bo pogoda świetna :)
Dzieciaki się wybiegały i mam nadzieję, że szybciej spać pójdą ;)

Alecta haha nie to nie ten typ przyszedł właśnie do góry i mówi ojej to już ta godzina?! Ja juz pioruny oczami trzaskam a on "ty zła jesteś" nie no przeszczesliwa :p

Nulini no bidok sam by musiał zawieźć, a on jest zajęty przeglądaniem neta na zapleczu i odświeżaniem maila :p
Jutro mu powiem coś na ten temat...chociaż z drugiej strony jak sama zawiozę to mam pewność, że jest i dotarło :/

MARZĘ o tym, żeby mieć taką możliwość :-( Z przyjemnością sama bym jeździła z każdym L4 do pracodawcy, gdyby nie te pieprzone 240km :-( A tak się muszę szarpać :-(

Ja w takim razie będę teraz zawoziła zwolnienie do podpisu i wysyłała pocztą sama:) i będzie na czas kaska;)

To pewnie kolacja niespodzianka w garażu;) jadłaś już taką? Doggy??

U mnie zebranie trwało bardzo długo blisko 2h bo ludzie byli tacy nie zdecydowani. Robili problem np z kwoty ubezpieczenia i problem był czy 27zł czy 29zł:) Tak jakby to była jakaś mega kasa te 2 zł. Do tego siedziało się na takich mini krzesełkach i ja taka mega baba 175cm z brzuchem na tym krzesełku ledwo co wysiedziałam:)

Ostatnia edycja:
Doggi może przygotował tylną kanapę :-D:-D

Femme zdrówka dla córci! Pewnie jakiś wirus. A ma jeszcze jakieś objawy? Moja starsza wiosną też coś przechodziła, Z tydzień gorączkowała, potem jeszcze stan podgorączkowy co jakiś czas wychodził. Ale przegoniło wirusa na szczęście.

U nas za miesiąc 5 rocznica. Oj muszę mężowi zapowiedzieć, że ma znaleźć opiekę dla dziewczyn i w końcu mnie gdzieś zabrać! Po porodzie to znów długo nie będzie jak :-D

reklama
U mnie w czerwcu była 4 rocznica. Także jeszcze długo będę czekała na kolejną:) Mąż mnie zawsze gdzieś na kolację zabiera i kwiatki kupuje;)

Do góry