reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Hehe, ja mam o tyle dobrze, że znowu rodzę w tę samą porę roku, więc wiem, jak było i co mnie czeka, przynajmniej w kwestii ciuchów :-D
Chociaż z Tosią to pamiętam, że już w maju spała w spacerówce, bo takie były upały i kąpała się w basenie w ogrodzie, a teraz basen rozkładaliśmy dopiero w lipcu :baffled:

reklama
Nulini dlatego ci zazdroszczę ze tu juz wiesz co i jak a ja olke urodziłam kilka miesięcy po tobie i juz upały były więc zupełnie inna garderoba, spavwrowanie itp

Filipiamama no toby nas to kłopotem nie jest tylko właśnie kwestia tego czy mię będzie zazdrosna np jednak uwagę większą poświęca się noworidkowi ale mam plan ze ola będzie mi miała pomagać to będzie się czuła potrzebna i doroslejsza to może przejdzie no i ten patent z prezentem od brata dobry ;)

Ostatnia edycja:
Masę bodziakow długich ;) ola początkowo dość bardzo ulewala wiec co chwile pranie i przebieranie po miesiącu przeszło ale pierwszy miesiąc co chwile przebieranie

Hej. Wlatuję na chwilkę i idę się położyć bo mnie ta nera doprowadza do szału.
Mama z rana jeszcze sobie wymyśliła Lidla bo takie dobre i tanie jabłka, a mi tu z trudem przychodzi zmiana biegów.
karpanna, ja się tylko dołożę do Doggi, że oprócz bodziaków to my musieliśmy mieć mnóstwo pajaców jak młody tyle ulewał, a ulewał strasznie. To też zależy kto jak lubi dziecko ubrać, czy body + pajac, body+kaftanik i śpioszek, czy może body+sweterek+spodnie/spódniczka.

Ja też mam trochę wprawy w ciuchach. Cyprian rodzony zimą w lutym, a Kacper na koniec kwietnia i jak wychodzilismy ze szpitala to było prawie 30 stopni. Masakra!

Hej dziewczynki
Znikłam na troche, bo nam nieplanowany wyjazd do wawki wskoczył i dziś dopiero wracam.
Mamom Warszawowym z dzieciaczkami, polecam Centrum Nauki Kopernik :-D:-D:-D istny szał na wystawie Bzz :-D:-D:-D:-D

Przy okazji pooglądałam sobie troche rzeczy dla maluszka i trochę kupiłam :p:tak:

Pozdrawiamy :)

reklama
Nulini to ja kaftanikow ni lubię no i te zapinane z tyłu to już e ogóle dnonoe wkurzyly bo się podwijaly i Ole tez drażnilo ale pamiętam ze jak Ola miała pół roku to była zima bardzo ostra i zakładałem jej body długie i pajace z takiego ciepłego materiału i na to jeszcze na stopki skarpetki a latem batdzob lubilam oli rampersy zakładać

Do góry