Agulqa chcialabym żeby to były zarty, ale niestety nie :/
Podobno jest to w umowie kredytowej zawarte, muszę ją dokładnie przeczytać.
Dobrze, że termin nam dali do 28 listopada to jakoś się ta kasę uskłada, ale i tak wkurzona jestem, bo za te pieniądze mogłabym tyle już dla Mani kupić, a też jakbyśmy wcześinej wiedzieli to z zakupem laptopa byśmy się wstrzymali :/
Jeżyk zdrówka dla Cypka, oby nie było to nic poważnego i szybko minęło.
Karpanna Nikola też dostała prezent od Tymka, ale ona i bez tego się z braciszka cieszyła.
Teraz też od Mani coś dla dzieciaków trzeba będzie kupić
Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy chyba jak tylko moja głowa dotknęła poduszki.
A najlepsze jest to, że się nie wyspałam
Tymko za to dla odmiany ładnie wszedł do sali bez płaczu poszedł bawić się z dziećmi
No i dziś znów zebranie o 16.
Ok idę robić sobie śniadanko i biorę się za prucie wczorajszej czapki, bo kurcze trochę za mała.
Na szczęście zrobiłam dopiero 1/5
No i sąsiadka już taką zamówiła dla swojej córki.
Doggi to czekamy na relacje z USG!
Miłego dnia
Podobno jest to w umowie kredytowej zawarte, muszę ją dokładnie przeczytać.
Dobrze, że termin nam dali do 28 listopada to jakoś się ta kasę uskłada, ale i tak wkurzona jestem, bo za te pieniądze mogłabym tyle już dla Mani kupić, a też jakbyśmy wcześinej wiedzieli to z zakupem laptopa byśmy się wstrzymali :/
Jeżyk zdrówka dla Cypka, oby nie było to nic poważnego i szybko minęło.
Karpanna Nikola też dostała prezent od Tymka, ale ona i bez tego się z braciszka cieszyła.
Teraz też od Mani coś dla dzieciaków trzeba będzie kupić
Wczoraj padłam nawet nie wiem kiedy chyba jak tylko moja głowa dotknęła poduszki.
A najlepsze jest to, że się nie wyspałam
Tymko za to dla odmiany ładnie wszedł do sali bez płaczu poszedł bawić się z dziećmi
No i dziś znów zebranie o 16.
Ok idę robić sobie śniadanko i biorę się za prucie wczorajszej czapki, bo kurcze trochę za mała.
Na szczęście zrobiłam dopiero 1/5
No i sąsiadka już taką zamówiła dla swojej córki.
Doggi to czekamy na relacje z USG!
Miłego dnia