reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Kupujecie już ubranka i sprzęty dla dzidziek? Zamawiacie czy na razie oglądacie i dokonujecie wyborów co kupić i za ile?
Taki otulaczek zastępuje rożek? Ja miałam tylko rożki zawsze.

reklama
Karpanna ja tak miałam przy oli z ya wydzielina cały czas wkładki nosiłam nawet bałam się ze wody mi się Sącza ale dr powiedziała wtedy ze czasem tej wydzieliny jest tak dużo

Jezyk czarujesz! Dochodzi słońce do zgc <wow> pokazuje się, hurra :)

Nulini u nas katarek tez die zdarzal ale tesciowa dala mi lek na alergie i od razu oli minęło

Karpanna ja dałam sobie deadline polowkowe ze jak na polówkowym będę wiedzieć na pewno co mi tam w brzuchu fika to mogę zacząć tworzyć wyprawkę (narazie tylko lista potem w listopadzie pojedziemy do jakiegoś sklepu i wsjo kupimy od razu)

Hej dziewczyny;)
U nas słoneczko, ale chłodno.

Ja mam prawie wszystko po Filipie, ale i tak się nie mogę powstrzymać i troszkę dziewczęcych kolorków już zagościło w szafie. Teraz muszę przynieść pudło i sprawdzić, co ja tam mam, żebym nie przesadziła z zakupami.

Ja się strasznie boję, jak mój syn zareaguje na siostrzyczkę. On jest takim maminym synkiem, a tu nagle będzie się musiał podzielić mamą.

My musimy kupić wsio od początku :-) ale po 2 dzieci wiem co mi się przyda a co nie przynajmniej bo te listy z wyprawką co funkcjonują na necie to bzdura.

Filipiamama - przy takiej małej różnicy wieku dzieciaczki dogadają się od razu trzeba tylko wyważyć dobrze czas dla obu bąków i będzie dobrze.

Moje dziewczyny bardzo się cieszą na braciszka jak im powiedzieliśmy to był taki kwik radości że zatkaliśmy uszy :) ale jak będzie później to nie wiem.

Ostatnia edycja:
Ja też mam białą wydzielinę, ale gin kazał mi na to kupić jakiś probiotyk.
Tylko, że po tym probiotyku jakby jej jeszcze więcej było :/

karpanna, ja dla Tosi kupowałam wg. listy wyprawkowej, teraz już jestem mądrzejsza i sama zapisuję, co mi będzie potrzebne, a co się okazało kompletnie zbędne ;-)

Filipiamama ja też się boje jak Ola na brata zareaguje bo ona tak nietypowo mamincórka jest i boję się że będzie zazdrosna choć puki co bardzo się cieszy, dziś zapytałam czy chce iść dziś z mamą do pana dr żeby zobaczyć na telewizorku jaki Stasiu duży i zdrowy i bardzo się ucieszyła i powiedziała "baldxo chce Stasia zobaczyć mamusiu, pseśle mu buziaka wieees, a ja kocham Stasia" wiec narazie jest ok ciekawe czy jej nie przejdzie

Nulini ja to samo była lista i były zakupy ale u mnie w sumie wszystko się przydało z listy ;)

reklama
Ja też uważam, że te listy, to bzdura. Ja nakupowałam śpiochów i półśpiochów, a Fifi urodził się w maju i od razu wpadł w upały i tak naprawdę najbardziej przydały się zwykłe bodziaki z krótkim rękawem. To samo z rożkami. Po pierwsze upał, po drugie, Fi nie polerował żadnego opatulania. Ale teraz się przydadzą, bo będzie zima;)
A przecież jak coś nam zabraknie, to można w 30 minut kupić.

Doggi, ja się boję, bo Filip jeszcze malutki i on nie rozumie. Nagle mama zniknie na trochę i wróci z małym tobołkiem, który będzie mu zajmował miejsce u mamy na kolanach.

Ostatnia edycja:
Do góry