reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna- gratuluję udanego USG.

Emilchen- głowa do góry, wszystko jest ok. Mój mały też jakoś był wyciszony kilka dni.

Doggi- bo dzieci w przedszkolu czy szkole to zawsze przeciwieństwo tego co w domu. Mój Cycek w przedszkolu chodzący anioł, od czasu do czasu pokazuje pazurki.

My po treningu, ale pięknie na dworze, wygrzalam się trochę na sloneczku.

Alecta- zły dzień to nie mi, ja mam swój jeszcze od wczoraj.

Doggi myślę,że będzie dobrze,dziewczynki są raczej opiekuńcze i jak będziesz ją prosić o pomoc przy Stasiu to na pewno z chęcią będzie pomagać i się nim opiekować :happy:
Jeżyk dmuchnij no do mnie troszkę tego słoneczka ;-)
mój Gniewko nic,a nic nie wyciszony ,szczególnie w porze wieczorno-nocnej :-D gorzej jak mu tak zostanie

Szwagierka już ma skierowanie do porodu w ręku,właśnie się zbierają ,tylko ciekawe czy jutro już Ala będzie na świecie czy jeszcze będą czekać ?

Doggi z tego co nam tu pisałaś to Ola na pewno będzie super starszą siostrą :)
Bada no proszę jaki synuś kochany :)
Aneta wpadaj częściej i pisz co u Ciebie i dziecia :)

Normslnie jskby ten dzień był za mało zły to przyszło pismo z banku, że nasza rata kredytu spadła tak nisko, że musimy zapłacić ponad 600 zł jako ubezpieczenie za niski wkład własny.
Jakby nie mogło to przyjść kilka miesięcy temu jak jeszcze dostawałam kase z premii :(
A chciałam Tymkowi pościel kupić i dla Mani kilka rzeczy ehh :(

Moja teściowa Złota kobieta. Wpada do nas po pracy na ploty i my z Olą akurat wracalysmy ze sklepu. A tesciowa do mnie "i taka z tobą robota, zaraz cie w du.pe kopne" a ja z miną "wtf" pytam co nabroiłam a tesciowa mówi "wiesz co ty to mnie zawiodlas liczyłam na to ze się roztyjesz w ciąży a ty sweter zarzucilas i nawet nie widać ze w ciąży jesteś" to się zaczęłam śmiać i tesciowa oczywiście wyciskala i wycalowala i mówi "ale ty wiesz ze ha żartuje, prawda?!" świetna kobitka wredna jak ja dlatego tak się lubimy :)

alecta, o matko :-( Współczuję :-(

Doggi, normalnie teściowa do pozazdroszczenia! :-D

Ej, te złe humorki to proszę ode mnie zabrać...
Cholera, jaki mam spadek nastroju od popołudnia...
Pojechaliśmy niby do McDonalda, ale nawet to mi nie pomogło...

reklama
Karpanna super,cciesze sie ze jest lepiej :-)

Sprite mysle ze dzieci wbrew temu co nam sie wydaje sa bardzo madre i kumate

Jusia wrzuce za chwile na watek ze zdjeciami, nie ma co podziwiac bo poki co obrywamy tapety i jest pod nimi jedna wielka katastrofa :p

Doggi ja w przedszkolu i w gosciach aniol bylam a w domu szatan maly. O wszystko ske darlam, wszystko bylo zle i nie tak. Mama do dzis mi wypomina :p

Alecta co to za pismo w ogole?! Jakies zarty chyba robia sobie...

Porobilismy troche z Ł i nie mamxna nic silki. Umyl mi plecki i leze juznw wyrku. Zaraz tesciu przyjedzie i ide po malu spac ;-)

Do góry