reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Emilchen nie ma co się dziwić że panikujesz chyba każda z nas w takiej sytuacji by się bała... Ale myślę że dzidzia siły zbiera i niedługo Cie skopie jak jeszcze nigdy :-D

Nulini juz się pakuje :-D :-D a swoją drogą możesz napisać jak się takiego kuraka robi? :-D bo szczerze to jeszcze nie miałam okazji jeść ale brzmi dobrze :p

reklama
Jusia ooo chyba jedyna pracująca tu jesteś współczuję i podziwiam :-)... A to mąż nie dobry! Ale to zapewne wynika z nie myślenia po prostu -_-
Ciężki styczeń Cie czeka

Boże jakiego pysznego paczka zjadłam... Teraz żałuję że tylko jednego wzięłam :-D

tak sobie tłumaczę, że nie pomyślał ;-) a właśnie lecę po jakąś słodycz, jak się o tych słodkościach Sowy naczytałam.... achhhhh

Ja też jeszcze pracuję, jeszcze miesiąc z kawałkiem...w sumie praca nie jest męcząca ale na nic nie mam czasu, jak wychodzę rano po 7 do wracam przed 17, potem obiad (jeszcze go trzeba zrobić), potem z Niną na dwór, jakieś pranie, sprzątnie itp. i wieczór się robi. Ale jak przychodzi 22 to zasypiam w każdej pozycji...

suseł witaj w klubie mam to samo, a Ty jeszcze córunię:tak:

No to zbieram chętne na jutrzejszy zły dzień.
Wiem, że wredna jestem, ale jak się nikt nie zgłosi to wysyłam no na chybił trafił :p

Ja jak pracowałam to z domu wychodziłam przed 8, a wracałam po 17.
Jeszcze z dzieciakami na dworzu wypadało zostać i o godzinie 20 to ja już byłam trup.
A teraz siedzę w domu i też ciągle śpiąca jestem, a szkoda mi dnia na spanie marnować ehh.
Za to mojej pracy mi na tyle nie brakuje, że nawet na rynek nie chce mi się jechać żeby czasem koło Pleja nie przechodzić.

Przyszedł mój laptopik i już się w nim zakochałam <3

Nulini juz się pakuje :-D :-D a swoją drogą możesz napisać jak się takiego kuraka robi? :-D bo szczerze to jeszcze nie miałam okazji jeść ale brzmi dobrze :p

Cycki w kosteczkę (1cm na 1cm), żółty ser w kosteczkę, duuużo czosnku, duuużo przypraw (sól, pieprz, papryka, zioła prowansalskie, oregano, bazylia), zalać ciastem naleśnikowym i na patelnię :-D
Ja jeszcze uwielbiam z kukurydzą z puszki, ale akurat nie miałam :-(

Alecta o nie nie ja nie chce :p :-D chociaż pewnie na mnie padnie bo ostatnio jakoś super było :p zazdroszczę laptopa tez bym nowego chciała...

Doggi &&& :-D ja mam 11 września juz się doczekać nie mogę

Co do szkoły to dzisiaj Nina mi powiedziała ze po lekcjach mnie szukała a później sobie przypomniała ze na świetlice miała iść i się zgubiła ale znalazła panią z innymi dziećmi ze świetlicy na stołówce... Juz drugi raz się zgubiła zaczyna mnie to wkurzać ta wychowawczyni w ogóle nie ogarnia tych dzieci jak idą gdzieś to idzie przodem i nie patrzy juz co te z tyłu robią... No mi się wydaje ze logicznej byłoby iść z tyłu i mieć na te dzieci oko..

Nadrabiam na raty bo na placu zabaw z Jasiem jestem i musze zerkac co rozbojnik robi.
Aspargin to magnez + potas poprostu ale to dobre na skurcze.

Co do klotni to ja tez jak jezyk mega wybuchowa ostatnio jestem i u nas czesto klotnie o *******y przewaznie i o balaganiarstwo meza. Z kolei maz obrazalski jak baba i jak focha strzeli to prawie nigdy on nie wyciaga pierwszy reki.

Nie bylo mnie od rana i 6stron nadrabiania aaa!!!

Nulini to dziwnie jakos ;-) moj Ł przerozmie bo sklep roznie otwarty no i jeszcze na wlasna reke do klientow jezdzi umowh spisywac wiec czasem go spoooooro nie ma. Teraz ma od dzis urlop, na remont wzial chlopina.
Od rana bylismy w torunij jeszcze cos zalatwic, pozniej we wspolnocie i od 12 do 14.30 zdarlismy z Ł tapete w jedmym pokoju. Zjedlismy obiadek, ja sie kimnelam i zaraz idziemy znow robic

Kasiek obyscie nie mieli przeboi z lokatorami!

Jusia no mi yez byloby przykro tym bardziej ze to nasze ostatnie nogi...

Emilchen ja mialam ze dwa lub trzy dni takie ze tez nic nie czulam. A pozniej tak jakby od poczatku plywanie itp.

Oreder dla pracujacych! Ja bym nie dala rady. 2h snu w dzien obowiazkowo!

Emilchen glowa do gory! My juz stad nie wypuszczamy wcxesniej zadnej styczniowki, no maks w grudniu ;-)

Nadrobilam to teraz mozemy isc remomtowac dalej :p

reklama
Gosiane mój też obraża się jak księżniczka, mówię do niego dlatego często Karolinko ;)

Wróciłam z zebrania i jest ok nie było o dziwo skarg na Ole pani bardxo chwaliła dzieciaki ze grzeczne i nie balaganią ani trochę jak czymś się bawią odkładają na miejsce a nie rozrzucaja wszystko, ciekawe zupełnie inaczej nuż w domu :p

Do góry