reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Hej styczniówki.
Dziś miałam usg połówkowe. Dzidzia ma się dobrze i siusiak nie odpadł :) Jest chłopak. Ma teraz 355 g. :-)
Najważniejsze że łożysko się podniosło nie jest na dnie macicy teraz tylko na bocznej ścianie. :-)

reklama
Karpanna i super! Gratuluję :) jestem ciekawa czy u mojego stacha siusiak odpadł czy został ;) okaże się już jutro o 13.40 can't wait :) bierzemy Ole nawet zr sobą żeby z bratem się poznała :)

karpanna, gratki!

a właśnie, jak myślicie, czy 2,6 letnie dziecko rozumie, że mama w brzuchu ma dziecko i to będzie nowa osoba, która będzie z nami mieszkać? młody codziennie przed spaniem głaszcze mój brzuch, całuje i mówi, że tam siedzi dzidzi... ciekawe, czy to wyuczone-nawyk, czy serio tak myśli :tak:

Sprite moja koleżanka miała taką córcia 2,5roku i tak kochała brata w brzuszku a jak brat się urodził kochała go jeszcze bardziej zero zazdrości wszystko mu oddawala itp mam nadzieje ze moja córeczka mamusi tez tak będzie miała puki co jest miłość :)

reklama
Hej kobitki ;)
Przepraszam ze ja tak żadko ale praca dom praca jak wracam to jestem padnieta staram sie śledzić na bierzaco , tylko nie zawsze wiem co pisac ;)
Pozdrawiam i życzę milego wieczorku. :)

Do góry