reklama
aob66
Moderatorka
Emilchen nie dziwie sie, ze panikujesz:-) tym bardziej jak tak duzo przeszlasz, zeby miec dzieciatko
femme fatal
Mama Ninki :)
Jusia ooo chyba jedyna pracująca tu jesteś współczuję i podziwiam :-)... A to mąż nie dobry! Ale to zapewne wynika z nie myślenia po prostu -_-
Ciężki styczeń Cie czeka
Emilchen ja co prawda jestem we wcześniejszym tygodniu ale też tak miałam prawie 3 dni cisza a później jak zaczął maluch kopać to ze zdwojoną siła wiec może coś w tym jest ze siły zbiera :-)
Alecta wychodzi na to ze Doggi przekazała dalej swój zły dzień Tobie ciekawe komu ty jutro oddasz
Boże jakiego pysznego paczka zjadłam... Teraz żałuję że tylko jednego wzięłam
Ciężki styczeń Cie czeka
Emilchen ja co prawda jestem we wcześniejszym tygodniu ale też tak miałam prawie 3 dni cisza a później jak zaczął maluch kopać to ze zdwojoną siła wiec może coś w tym jest ze siły zbiera :-)
Alecta wychodzi na to ze Doggi przekazała dalej swój zły dzień Tobie ciekawe komu ty jutro oddasz
Boże jakiego pysznego paczka zjadłam... Teraz żałuję że tylko jednego wzięłam
femme fatal
Sprite o wybacz zapomniałam o Tobie ;-)
Ja też jeszcze pracuję, jeszcze miesiąc z kawałkiem...w sumie praca nie jest męcząca ale na nic nie mam czasu, jak wychodzę rano po 7 do wracam przed 17, potem obiad (jeszcze go trzeba zrobić), potem z Niną na dwór, jakieś pranie, sprzątnie itp. i wieczór się robi. Ale jak przychodzi 22 to zasypiam w każdej pozycji...
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jusia, o matko, no to mąż poleciał Mój nigdy by na coś takiego nie wpadł, zawsze to ja go wypycham na jakieś wyjazdy z kumplami...
alecta, o nie, ja nie chcę złego dnia, już ostatnio taki miałam, oddaj innej
Smażę sobie placek z kurczaczkiem i aż mnie skręca, tak pachnie!!!
alecta, o nie, ja nie chcę złego dnia, już ostatnio taki miałam, oddaj innej
Smażę sobie placek z kurczaczkiem i aż mnie skręca, tak pachnie!!!
femme fatal
Nulini... Daj trochę!
Susel o proszę to nie wyczytałam ;-)
Susel o proszę to nie wyczytałam ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
femme, wpadaj! Mam tyle, że na 3 dni wystarczy
reklama
aob wiem, że nie powinnam od razu panikować, ale mam zaraz czarne myśli typu - może źle wstrzykujemy ten clexane, może jakiś lek jest w za małej dawce. Moja choroba może powodować obumarcie płodu :-( ale nie wiem czy te dane dotyczą tylko ciąż bez leków czy na lekach też, chyba bardziej bez leków. Mam artykuł ściągnięty, gdzie są podane statystyki - ciąże z APS bez leków w chyba 90% (!) kończyły się poronieniem lub przedwczesnym porodem, na lekach proporcje prawie się odwracały! Leki biorę, ale lęk pozostaje.