reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

to chyba nie będę ich zakładać, tym bardziej, że brzuch pobolewa.
malinka, mi jest niedobrze zarówno jak jestem głodna, jak i najedzona... mi mdłości przychodzą nagle i nagle odchodzą

była u mnie sąsiadka, ma dziewczynkę miesiąc młodszą od Nata. trochę poplotkowałyśmy :) cieszę się, że mam taką osobę, bo dzięki niej tak naprawdę do tej pory nie zwariowałam sama w domu. :)

jak tam Wasze samopoczucie dziś? czy tylko ja jestem tak senna? ;-)

reklama
mam, to tak samo jak ja. w pierwszej ciąży chodziłam i bałam się cieszyć i nie wierzyłam, że zasługuję na takie szczęście. wiem głupia jestem :-p a teraz cieszyć będę się chyba dopiero po usg jak dowiem się że wszystko jest ok.
opowiedz może coś o sobie :)

[h=5]Moja teściowa dziś zajmowal sie dziećmi. Nigdy wiecej. Wracam dzieci w piżamach. Obiad który od 7 rano gotowałam zepsuty :(miała ugotować lane kluski do rosołu to ugotowała breję w rosole, rosół do wywalenia, mięso było w sosie tylko podgrzać i ugotować do tego ryż. Mieso przypaliła ( w sosie), ryż rozgotowala i zrobiła dziewciom mizerię z cukini !!! Ogórek był obok!! Więc mam 2 litry brei, mięso z fileta eko spalone śmierdzące, pól kilo rużu w kształcie garnka i 2 cukinie zmarnowane. A potem jeszcze mi podniosła ciśnienie wtrącając sie do budowy domu. O nie do sierpnia o dziecku to ja jej nie powiem ,ba dowie sie jak sie dziecko urodzi !!! żebym sie miała na syberię wynieść[/h]

Anisen, to jak teściowa dożyła do swojego wieku skoro ani dziećmi nie umie się zająć, ani obiadu ugotować? dobre, dobre.

anisten ha ha ha, to się masz z super teściową :D moja za to gotuje perfekcyjnie i jak czasem my próbujemy u niej zrobić obiad to nas wygania i gotuje 10 potraw :D ale za to juz nam kiedyś powiedziała, ze ona dziecmi małymi nie bedzie sie zajmować bo już nie umie... więc na nią nie będę mogła liczyć - tylko na moją mamę :)
a teściowej nie mow o ciąży, ciekawe kiedy sama się zorientuje :D

reklama
Cześc Dziewczynki...
Ja dzisiaj kolejny dzien w pracy za kókiem....jak jadę i pracuje to jakos tak leci..natomiast dopiero jak wrocę do domu to padam na twarz...:(....

Zastanawiam sie ciągle czy isc juz od przyszłego tyogodnia na zwolnienie a w czwartek dzwonic do szefowej ze jestem w ciazy i nie mogę jeździć....dzisijesza wizyta u ginki nie potwierdzila ciazy...bo nie bylo jeszcze nic widac...dopiero za tydzien mam przyjsc...i nie wiem czy czekac, czy juz sie urywac z pracy...

Do góry