reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
ja też nadal nie wierzę,mąż też jak zobaczył na usg malutką kropeczkę to dopiero dotarło i mało się nie rozpłakał:-D
Mamy pierwsze zdjęcie fasolinki, na razie widoczna jedna(i mam nadzieję tak zostanie) termin jak już sama obliczyłam na 19 stycznia:-)
rodzice jedni i drudzy poinformowani i raptem każdy się domyślał, gdzie my sami wiemy od piątku i nikomu nic nie mówiliśmy:-D
łapią mnie po woli mdłości:baffled: a 2 wesela w czerwcu mamy,następne we wrzesniu to już z brzuszkiem będę się wyginać:-D

Dziewczyny czy ktoras z was sprawdzala kalendarz chinski ??
http://www.**********/kalkulator,plci-dziecka.html

Mi sie sprawdzilo przy chlopcach ,teraz wychodzi ze niby bedzie corka hehe, tilli tez sie sprawdzilo i tez nastepna corka ma wyjsc hehe.
Mojej bratowej sie sprawdzilo ze teraz synek bedzie,usg potwierdzilo. Jestem ciekawa jak u was wychodzi ??

Ja to bym chyba w chmurach latala jak to by jeszcze corka byla.

Dzisiaj w aucie czulam robola wiecie jak facet w smarze np. przy aucie pracuje to cos takiego czulam w.moim aucie, a mam zapach i go nie czulam.hahaha

A w pracy facet stal z 15 metrow ode mnie i czulam pot...fuuuj...

Ja mam grupe rh- a moj m ma + , dzieci maja moja grupe krwi woec konfliktu nie bylo, ale w ciazach mialam.zastrzyki w tylek no i wiem.ze jak dzieci maja grupe krwi po tacie to jeszcze po.porodzie jakis zastrzyk daja...
wiec to nie jest jakis problem :-)

Ja przespalam pol dnia dzisiaj bo w.nocy spc nie moglam i obudzil mnie pelny pecherz :p :p hehe

Gratuluje pieknych betek :-)

W telefonie nie widze co kto pisal a jeszcze nickow nie pamietam, mamy na to jeszcze jakies 8 miesiecy hehe :p

A ja bety nie mialam robionej bo pielegniarka chora, zapisali mnke na piatek ale chyba odwolam bo ja juz wiem ze to ciaza, a ja chcialam potwierdzenia, teraz testy juz ladne to po co...hmm

Milych snow :-)

Akuku, test fajny tylko mam zagwozdkę: miałam urodziny 22 kwietnia a do zapłodnienia doszło ok 14 więc zakładam ze miałam jeszcze 32 lata :) jeśli tak to Chińczycy przewidują chłopca...
Dzięki. Sympatyczny gest :)

Hmm jak jest taki przelom to moze byc niewairygodne, zrestza ja nie wierze w to do konca ale jakby sie sprawdzilo.to ze szczescia bym latala w chmurach :-) hehe
No teraz bedziemy czekac :-)

Juz zaczelam myslec o i mionach
Dla dziewczynki podoba mi sie Amelia, Nataly, Magdalena, Olivia,Alicja, Julia
A dla chlopca Olivier, Maciej, Igor, Marcel,

Dzień dobry Kochane.
Życzę nam miłego dnia.
Mnie czeka ciężki, jade do pracy :( potem szkoła muzyczna i odpoczne późnym wieczorem.

witam dziewczynki :)
Akuku, z Natem wyszło mi że będzie dziewczynka, a urodził się piękny chłopiec :) teraz też wyszła dziewczynka, mam nadzieję, że tym razem kalendarz się nie mylił bo chcemy dziewczynki :) my imiona mamy już ustalone i raczej się nam typy nie zmienią ;)

dziewczynki, czy to dobry pomysł, żeby wciskać się w majtki wyszczuplające? sama nie wiem czy powinnam. 25 maja mam wesele kuzynki, sukienka dopasowana, no i ten mój brzuszek. miałam przywdziać majtochy, żeby go trochę zamaskować ale w obecnej sytuacji....

Oj myli sie bardzo :) u mnie Kinga to miał być chłopak, Kuba dziewczynka ;) ciekawe czy teraz sie pomyli bo pokazuje dziewczynkę. Buuu a ja wczoraj przeglądałam malutkie rzeczy i mam stos ślicznych sukieneczek

Ide do pracy na 10 i chyba zdechne bo mam takie mdłości że aż strach. A dziś lekcje do 15.30 :( A jutro dopiero sajgon od 7.30 do 15.30.
trzymajcie kciuki

w pracy powiem dopiero po wakacjach ;)

reklama
Do góry