reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

hej dziewczyny :)
mi wyszedł chłopiec, a ja marzę o córce :)
O imionach jeszcze nie myślę, dopiero po 12 tyg, po badaniach prenatalnych :D żeby nie zapeszać :)
vinga majty wyszczuplające to chyba nie jest dobry pomysł - lepiej załóż luźną sukienkę, teraz modne są przecież :D
Ja mam we wrześniu wesele - to już brzuchol będzie....
Ciekawe jak mi będzie rósł brzuch - czy tylko piłka czy cała nadmucham się jak balon :D

reklama
Dzień dobry!

ja też bym się nie ściskała :) myślicie, że we wrześniu już będzie bardzo widać? (to będzie 5-ty miesiąc)

zauważyłam, że jest mi niedobrze, jak jestem głodna, jak zjem to mi przechodzi. Wy też tak macie?

hej
Malinka ja też tak mam:tak: ale oby tylko takie dolegliwości do końca ciąży:-D

Mi wyszła DZIEWCZYNKA:-) mamy 2 chłopców więc mój mąż nie ma wątpliwości że zrobił córkę:-Dale co będzie to będzie aby zdrowe.
Już imie dla córki dawno wybrał(nie mam nic do gadania:-D-jego Zosieńka) a dla chłopca wstepnie Kacper albo Bartek(tylko ja chce Bartosz,a mąż Bartłomiej i pewnie zostanie Kacper:-))
Życzymy miłego dnia

Mi też jest niedobrze jak jestem głodna.... a raz to się aż zrzygałam z głodu... zawsze muszę coś jeść... w sensie, ze nie mogę mieć pustego brzucha.

Dokładnie tak samo mam :-D mam tylko nadzieję, że to nie doprowadzi do zbytniego utycia :evil:

poza tym dziś spałam chyba z 9 godzin, a czuję się, jakbym zarwała noc :wściekła/y:

Mnie cały dzień brzuch boli, ale tak specyficzne bo kłuje zwłaszcza jak się prostuje. Trochę się martwię bo mamy bardzo trudny czas w rodzinie, umiera mój dziadek i będę bardzo potrzebna w domu, a nikt nie wie! I ta jazda samochodem...

panna bidulo.... mój dziadek właśnie dziś po 2 tygodniach wychodzi ze szpitala. więc przykro mi z powodu Twojego dziadka i ze jest źle... ale musisz się trzymać i dbać o Fasolkę!!!!!
malinka a spać to ja mogę w nocy, potem ok. południa, potem ok 17ste i o 22 znów kleją mi się oczy.... więc tylko bym spała i jadła, spała i jadła, spała i jadła...
ale od początku ciąży jeszcze nawet 0,5 kg nie utyłam (na szczęście, bo już mam sporą nadwagę...)

reklama
ja jestem po wczorajszym dniu spedzonym w samochodzie - masakra !!! nie polecam !!! wrocilam wykonczona i slaba jak mucha ...

ja mam tak ze jak nie zjem jak jestem glodna to ledwo widze na oczy ... dzis mialam cisnienie 90/70 no porazka !!

Do góry