Akuku
Fanka BB :)
Olich ale ja juz daeno nie cwicze a jem porownywalnie jak orzed ciaza a nawet mniej...nir wiem. . Teraz jakby waga stoi..ale mam wrazenie ze wlasnie organizm odkladal sobie na gorsze czasy ;/
Dona moj Emil mowi tylko tata i daj..mama to zadko bardzo.. buzi da jak mu sie chce.. pokaze gdzir lampa i zrobi papa ale tylko babci.. chodzi i prpbuje biegac..lubi bawic sie sznurkami od np auta i odpychac je a potem ciagnac do siebie.. czasem mowi nie ale chyba niedwiadomie do konca.
Oko nie pokaze..czasem pokaze nos i ucho ale na mnie lub m.
Nie martw sie bo Rmis dopiero teraz cos lapie.. wczesniej jak do slupa mowilam hehe.. a papa to chyba 4 miesoace uczylam..a i tak nie chce robic
Taki maly indywidualista nie chce malpowac.
Je szczepienie chce odroczyc do lata bo u nas co chwile ktos prycha i kicha
Dona moj Emil mowi tylko tata i daj..mama to zadko bardzo.. buzi da jak mu sie chce.. pokaze gdzir lampa i zrobi papa ale tylko babci.. chodzi i prpbuje biegac..lubi bawic sie sznurkami od np auta i odpychac je a potem ciagnac do siebie.. czasem mowi nie ale chyba niedwiadomie do konca.
Oko nie pokaze..czasem pokaze nos i ucho ale na mnie lub m.
Nie martw sie bo Rmis dopiero teraz cos lapie.. wczesniej jak do slupa mowilam hehe.. a papa to chyba 4 miesoace uczylam..a i tak nie chce robic
Taki maly indywidualista nie chce malpowac.
Je szczepienie chce odroczyc do lata bo u nas co chwile ktos prycha i kicha