reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

mamy juz 15 maluszków ale szok straszznie szybko to idzie :O a wie ktos co u magsus ,cleopatry i moniki??

zaraz inomama urodzi to bedzie 16 i pewnie wiecej , jestem szczesliwa i chce mi sie plakac :-(

reklama
przylaczam sie do rozpaczy ogolnej ... ja juz mam dooooooosc chce rodzic !!! a moja szyjka mnie dzisiaj jeszcze bardziej zalamala

Ja to tez mam takie wrażenie bo czym dłużej to sie przeciąga tym czuje większy gniew i złość a nie chce taka być nawet jak Niki mnie uderza to mnie denerwuje ze nie w szyjek tylko w zebra bije jestem okropna !

heheh niezłe jesteście;-) babki - zaraz każda się posypie - dzień w ta czy w tą i powolutku każda się rozpakuje.

Pustiszi: ewidentnie twoja kolej. Vinga jeszcze poczeka i ci miejsca nie zajmie :cool2:

Ale tak sobie myślę, ze to wszystko zmyślne jest w tej naturze i ciąży, bo najpierw to połowa dziewczyn się cyka porodu, a potem każda błaga na kolanach żeby szybciej urodzić i na ochotnika to by się każda zgłosiła :-D:rofl2:

inomama: kciuki zaciśnięte i aż mi dreszczyk przeszedł, ze to już:tak::tak:

Mirka: gratuluję:)

Kasia Ty dopiero w 38 tygodniu jesteś. do 40 masz trochę. Spokojnie

Ej dziewczyny nie panikować mi tu już ! Dopiero 8 styczeń a nie 28 ;)
Normalne jest ze niektóre sie wypakują przed terminem om, niektóre w terminie a niektóre po terminie i natury nie przeskoczysz. ważne by dziecko było zdrowe !
A poza tym nie wszystkie maja terminy na początek stycznia ;)

Spokojnie na każdą przyjdzie czas ;)

Oj dzisiejszy dzień mnie nie rozpieszcza...
Napisałam na wizytowym,nie chcę nic mówic ale pewnie w przyszłym tyg i my będziemy mieli Zosiaczka,ale co z tego jak bliźniaki będziemy musieli oddać do dziadków:zawstydzona/y: jak nie urok to s**

reklama
Do góry