reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku jesteś, witamy z powrotem! Popatrz a tego wieczoru pisałaś ze mną na forum co ile masz skurcze a już masz maluszka ze sobą. Moje gratki kochana !!

reklama
Ja też mam oficjalnego focha. Termin na 11-tego i oprócz skurczów przepowiadających nic się nie dzieje. Nie odszedł mi czop, wody na miejscu... a 12-tego grudnia gin mnie straszył, że urodzę jeszcze w tym roku... i co? niby szyjki nie ma, a mały się wcale nie spieszy... mówimy z mężem, że teraz to on ma nas w poważaniu - zabroniliśmy mu rodzić się w starym roku to teraz nas przetrzyma :) ja mam urodziny 19-tego, nie chcę, żeby on miał jakoś blisko, nie ma swoją datę z tydzień wcześniej chociaż...

w ramach focha spałam prawie cały dzień...

Salli już z malutką, a co z resztą dziewczyn?

ale fajnie Ci Akuku, że już w domku... :)

Inomama - kochana !!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jezu rece mi sie telepia po smsie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Inomama, kochana, dasz radę, ja to wiem!!! Teraz to dopiero się popłaczesz ze szczęścia :)
Akuku, witamy z powrotem! :)
Pustiszi, mnie potelepało, jak mi Salli napisała, że już.. Ja pierdzielę, niech ktoś popchnie ten kalendarz o tydzień, bo zwariuję...
Pioruńsko się boję, ale już mam dosyć czekania, nienawidzę czekać :(
Milusia, co się stało? Można ci jakoś pomóc, pocieszyć?

Inomama, mocno trzymamy kciuki za Ciebie i Laurkę!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Kurczę, następna się rozpakowuje:-D

Milusia nie wiem co się stało ale chyba coś poważnego skoro jesteś taka roztrzęsiona:-( Przytulam mocno;*

jej ale nam się worek rozpruł!
ja skurczowo od godziny, może coś się rozkręci?

Inomama &&& żeby szybko poszło!!!

Milusia co się dzieje? coś z bliźniakami czy z malutką?

reklama
Hej /:-) pisze ze szpitala, my z Leosiem juz rozdzieleni :-) o 2 w nocy trafilismy na porodowke z regularnymi skurczami ale zerowym rozwarciem, o 9 rano juz na 2 palce, o 14 zaczal sie oficlalnie porod a o 15.10 mialam juz synka na piersi :-) jestem szczesliwa na maxa, chyba najbardziej w calym zyciu!!!! Mozliwe ze w sobote bede w domu, wkleje foty wtedy, na tablecie jakos mi to nie idzie ;) kurka, az promiejeje, chociaz slabo mi ciagle

Do góry