reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

blanko filipek jest zaje***** ;***

sali oliweczka jest slodziaczkiem ;**!!!!!!

kaha no anbas zyje w dwaupacku tak jak jagus ;D
kajtek po cc prawdopodobnie ...
oliwia i monia94 to ja nic nie wiem dawno sie chyba nie odzywaly

a monika miala wczoraj skurcze ale nie wiadomo nie dala nikomu znac ;)

reklama
Wow, ale się dziś dzieje:-)
A ile by się działo, gdyby można było rodzić na zawołanie :p
Ja mam zupełnie odwrotnie, jak widzę info o kolejnym porodzie to ciarki mnie przechodzą, że to już tak blisko. Przeraża mnie wszystko...tak sam poród, gdzie boję się, że nie dam rady...jak i nasze życie po. Aż się trzęsę że strschu.

Inomama, trzymam kciuki &&&&&&&&

Kaha, u mnie tak jak pisze Blue, nadal cisza jak makiem zasiał;-) Ale 14.01 (termin z USG) gin ma decydować co dalej i liczę że wtedy coś ruszy:) W ogóle podejrzewał od początku, że miałam później owulację i w sumie możliwe, bo jakoś specjalnie nie celowaliśmy w bobasa a się udało;-)

A ja mam pytanie z innej beczki :D Co wami mężowie, panowie zabierają ze sobą do szpitala? Coś do jedzenia, kapcie czy coś? Będę wdzięczna za pomoc :)

reklama
Do góry