reklama
P
Pustiszi
Gość
Ja to tez mam takie wrażenie bo czym dłużej to sie przeciąga tym czuje większy gniew i złość a nie chce taka być nawet jak Niki mnie uderza to mnie denerwuje ze nie w szyjek tylko w zebra bije jestem okropna !
G
gość 574
Gość
heheh niezłe jesteście;-) babki - zaraz każda się posypie - dzień w ta czy w tą i powolutku każda się rozpakuje.
Pustiszi: ewidentnie twoja kolej. Vinga jeszcze poczeka i ci miejsca nie zajmie
Ale tak sobie myślę, ze to wszystko zmyślne jest w tej naturze i ciąży, bo najpierw to połowa dziewczyn się cyka porodu, a potem każda błaga na kolanach żeby szybciej urodzić i na ochotnika to by się każda zgłosiła
inomama: kciuki zaciśnięte i aż mi dreszczyk przeszedł, ze to już
Mirka: gratuluję
Pustiszi: ewidentnie twoja kolej. Vinga jeszcze poczeka i ci miejsca nie zajmie
Ale tak sobie myślę, ze to wszystko zmyślne jest w tej naturze i ciąży, bo najpierw to połowa dziewczyn się cyka porodu, a potem każda błaga na kolanach żeby szybciej urodzić i na ochotnika to by się każda zgłosiła
inomama: kciuki zaciśnięte i aż mi dreszczyk przeszedł, ze to już
Mirka: gratuluję
Anisen
kochamy Cię mocno
Kasia Ty dopiero w 38 tygodniu jesteś. do 40 masz trochę. Spokojnie
Ej dziewczyny nie panikować mi tu już ! Dopiero 8 styczeń a nie 28
Normalne jest ze niektóre sie wypakują przed terminem om, niektóre w terminie a niektóre po terminie i natury nie przeskoczysz. ważne by dziecko było zdrowe !
A poza tym nie wszystkie maja terminy na początek stycznia
Spokojnie na każdą przyjdzie czas
Ej dziewczyny nie panikować mi tu już ! Dopiero 8 styczeń a nie 28
Normalne jest ze niektóre sie wypakują przed terminem om, niektóre w terminie a niektóre po terminie i natury nie przeskoczysz. ważne by dziecko było zdrowe !
A poza tym nie wszystkie maja terminy na początek stycznia
Spokojnie na każdą przyjdzie czas
KaJa8414
Fanka BB :)
dla zniecierpliwionych co czuje dzieciaczek podczas porodu :-)
Tuż przed finałem: Co czuje maluszek podczas narodzin? - Poród i połóg- Rodzice.pl
Tuż przed finałem: Co czuje maluszek podczas narodzin? - Poród i połóg- Rodzice.pl
reklama
Tymbareczka
Mama Aleksika
przylaczam sie do rozpaczy ogolnej ... ja juz mam dooooooosc chce rodzic !!! a moja szyjka mnie dzisiaj jeszcze bardziej zalamala
ja tez chce rodzic!! i tez mi sie podoba 14 .01.2014:-) ale zobaczymy kiedys Tobis wyjdzie...Oby szybko