reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

mamy juz 15 maluszków ale szok straszznie szybko to idzie :O a wie ktos co u magsus ,cleopatry i moniki??

zaraz inomama urodzi to bedzie 16 i pewnie wiecej , jestem szczesliwa i chce mi sie plakac :-(

reklama
przylaczam sie do rozpaczy ogolnej ... ja juz mam dooooooosc chce rodzic !!! a moja szyjka mnie dzisiaj jeszcze bardziej zalamala

Ja to tez mam takie wrażenie bo czym dłużej to sie przeciąga tym czuje większy gniew i złość a nie chce taka być nawet jak Niki mnie uderza to mnie denerwuje ze nie w szyjek tylko w zebra bije jestem okropna !

heheh niezłe jesteście;-) babki - zaraz każda się posypie - dzień w ta czy w tą i powolutku każda się rozpakuje.

Pustiszi: ewidentnie twoja kolej. Vinga jeszcze poczeka i ci miejsca nie zajmie :cool2:

Ale tak sobie myślę, ze to wszystko zmyślne jest w tej naturze i ciąży, bo najpierw to połowa dziewczyn się cyka porodu, a potem każda błaga na kolanach żeby szybciej urodzić i na ochotnika to by się każda zgłosiła :-D:rofl2:

inomama: kciuki zaciśnięte i aż mi dreszczyk przeszedł, ze to już:tak::tak:

Mirka: gratuluję:)

Kasia Ty dopiero w 38 tygodniu jesteś. do 40 masz trochę. Spokojnie

Ej dziewczyny nie panikować mi tu już ! Dopiero 8 styczeń a nie 28 ;)
Normalne jest ze niektóre sie wypakują przed terminem om, niektóre w terminie a niektóre po terminie i natury nie przeskoczysz. ważne by dziecko było zdrowe !
A poza tym nie wszystkie maja terminy na początek stycznia ;)

Spokojnie na każdą przyjdzie czas ;)

Oj dzisiejszy dzień mnie nie rozpieszcza...
Napisałam na wizytowym,nie chcę nic mówic ale pewnie w przyszłym tyg i my będziemy mieli Zosiaczka,ale co z tego jak bliźniaki będziemy musieli oddać do dziadków:zawstydzona/y: jak nie urok to s**

reklama
Do góry