reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Co człek wejdzie to jakies nowe dziecie na świecie...

Super tym co już chcą życze aby jutro...no chyba że dziś jeszcze któraś zdąży.

Spokojnie każda się doczeka:)

Zdjęcia maluchó super słodziakowe.

YOANNA dasz rade , bo kto da radę jak nie ty

reklama
Diablica ciagle mysle o was dobrze ze stan jest stablilny wiem ze jest ciezko trzymajcie sie ;**** !

Kaha ja mojemu spakowalam picie ijakiegos rogala i wafla do torby do szpitala , kapci nie bierze bo bedzie i tak musial zalozyc fartuch i papucie do kapletu a ja nie zamierzam długo rodzic hehe :) a co planujesz męzowi spakowac??? ja powiem ci ze spakowalam go juz wczesniej bo po drodze zaden sklep nie bedzie otwarty i szkoda czasu

akuku emilek jest sliczny taki malutki ;DDD ale slodziak ;D

Ostatnia edycja:
Ja mojemu wezmę picie i rogaliki kupie jakieś a w razie głodu pojedzie na miasto cos zjeść bo szpital w samym centrum ...

Akuku - Emilek śliczniutki !!!! :)

Cholerka dziewczyny chwlke mnie dzis nie bylo i co sie tu dzieje,dzieci sie sypia z prawej i z lewej.Dziewczyny przed terminami rodza:tak:niektore w terminie. Ja chyba jestem jedyna, ktora nie chce jeszcze urodzic;-)Czekam az rodzinka wyzdrowieje, tak jak Milusia:-) no i palec niech mi sie zrosnie, bo ani wlosow porzadnie umyc nie moge...
ale nie powiem nastroj placzacy mi sie udzielil, bo jak tyle z nas naraz rodzi to nie idzie tego jakos w sobie zmiescic.A juz szczegolnie jak Inomama napisala, to normalnie lzy w oczach

Diabliczko jeszcze troszke cierpliwosci,antybiotyk powinien niedlugo zaczac dzialac,trzymam mocno kciuki,jestem z Wami

Dziewczynom, ktore bardzo chca, przesylam wiadro skurczy

Trzymajcie kciuki bym jeszcze nie rodzila, nie mam czasu, aaa i jeszcze mam przeboje z posciela do kolyski(czyli lozeczka malego)...wyobracie sobie,zezamowilam ja 25 grudnia, a dzis po wielu poszukiwaniach dostalam maila ze paczka powinna przyjsc na poczatku przyszlego tygodnia...zajebiscie.prawie miesiac glupia posciel idzie.gdyby nie bylo dobrych przecen na tej stronie to bym poszla do sklepu i kupila. dla porownania ciuchy dzieciece przychodza do mnie w 24 godziny od zlozenia zamowienia,wlasnie im list pochwalny z tego wszystkiego wyslalam;-)

I klade sie spac bo po kilku nieprzespanych nocach organizm sie zaczyna dopominac snu

Spijcie dobrze, Inomama &&&&&za szybki i nieskomplikowany porod:-)juz bedziesz miala Laurke przy sobie

Ale super, co wejdę na forum to nowy dzidzi już na świecie, albo właśnie się rodzi :))))
Dziewczyny i na Was przyjdzie pora, jak weszło to i wyjdzie ;-)

Kaczuszka co prawda nie miałam opryszczki ale dowiadywałam się od gina jak sprawa wygląda :) wargową nie ma co się przejmować, niebezpieczna jest ta na narządach rodnych i to głównie w momencie porodu. mój gin twierdzi, że można smarować wszystkimi maściami czy plasterki, wszycho wolno

ja żem się ogoliła na zero i mogę iść rodzić :-p

Ania ano święte słowa heh jak weszło to i wyjdzie kiedyś :-p

reklama
Kaczuszka
z opryszczką w ciąży to slyszalam ,że jak jest na ustach to nie jest groźne,gorzej gdyby to było na drogach intymnych.....
Inmmama powodzenia
zyczę i kciuki za sprawny poród&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Diablica
jestem myslami przy Was,grunt że jest stan stabilny wiem że to oczekiwanie straszne,kochana będzie dobrze,szkoda że tak te początki przechodzicie,ale musi byc dobrze :* uściski
Akuku
Witaj,wreszcie :) wspaniałe wieści i maluszek bardzo ładny
Salli
Oliwka cudna,pekne foto i cieszę się że macie to za sobą i jesteście zdrowe
Vinga to zapowiadają się jakieś skurcze że to dziś,bo ja już nie lapie,raaany to w razie co kciukasy&&&&&&&&&&7

W ogóle wszsytkie maluszki ś apiekne,ogladalam galerię i tak mi sie miękko zrobiło,tez bym chciala mieć malutką przy sobie już,aż mi się oczy pocą

Z tego co ginekolog mówi,to szyjke mam na tyle dlugą ,że nic sie nie zapowiada,że moglabym dwie kobiety nią obdzielić-to mnie pocieszył.
Malutka waży 3400 teraz.
Termin mam na 14 stycznia,w sumie czas,ale siedze jak na szpilkach a ni to skurczy żadnych ani nic...ja nie wiem.Brzuszek na dole jakby okresowo boli od czasu do czasu i tylko tyle.
Wczoraj też sie oporządzilam na dole pewna że teraz to już napewno no i....

Troszke zaweidziona jestem bo myslalam,że mi powie,,Pani Moniko prosze się szykowac na porodówke''a tu psinco.
Moja sis tez miala termin na 4 wrzesnia a urodzila 13 września,nie chcialabym przenosić :(

Mąż aż sobie drinka strzelił na wyluzowanie,bo ostatnio to cały czas w pogotowiu :tak:,więc sobie zapodał % skoro tak sytuacja wygląda.

Ostatnia edycja:
Do góry