Kaczuszka
z opryszczką w ciąży to slyszalam ,że jak jest na ustach to nie jest groźne,gorzej gdyby to było na drogach intymnych.....
Inmmama powodzenia
zyczę i kciuki za sprawny poród&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Diablica
jestem myslami przy Was,grunt że jest stan stabilny wiem że to oczekiwanie straszne,kochana będzie dobrze,szkoda że tak te początki przechodzicie,ale musi byc dobrze :* uściski
Akuku
Witaj,wreszcie
wspaniałe wieści i maluszek bardzo ładny
Salli
Oliwka cudna,pekne foto i cieszę się że macie to za sobą i jesteście zdrowe
Vinga to zapowiadają się jakieś skurcze że to dziś,bo ja już nie lapie,raaany to w razie co kciukasy&&&&&&&&&&7
W ogóle wszsytkie maluszki ś apiekne,ogladalam galerię i tak mi sie miękko zrobiło,tez bym chciala mieć malutką przy sobie już,aż mi się oczy pocą
Z tego co ginekolog mówi,to szyjke mam na tyle dlugą ,że nic sie nie zapowiada,że moglabym dwie kobiety nią obdzielić-to mnie pocieszył.
Malutka waży 3400 teraz.
Termin mam na 14 stycznia,w sumie czas,ale siedze jak na szpilkach a ni to skurczy żadnych ani nic...ja nie wiem.Brzuszek na dole jakby okresowo boli od czasu do czasu i tylko tyle.
Wczoraj też sie oporządzilam na dole pewna że teraz to już napewno no i....
Troszke zaweidziona jestem bo myslalam,że mi powie,,Pani Moniko prosze się szykowac na porodówke''a tu psinco.
Moja sis tez miala termin na 4 wrzesnia a urodzila 13 września,nie chcialabym przenosić
Mąż aż sobie drinka strzelił na wyluzowanie,bo ostatnio to cały czas w pogotowiu
,więc sobie zapodał % skoro tak sytuacja wygląda.