reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Jeny zamarłam Mikusiu słonko Diablica trzymajcie sie będzie dobrze !!

Przeczytałam ze to może być przez zachłyśnięcia sie wód plodowych dużo o tym w internecie jest

reklama
Kochane ja też nie mogę się pozbierać po sms od Diablicy. Musi być dobrze po prostu musi. Nie ma innej opcji! Mikuś zdrowiej słoneczko.

Salli
Uściski i kciuki ogromne za jutro,ja mam do Ciebie nr telefonu,ale w tej sytuacji to jakby u mnie coś bylo nie będę zawracać gitary,no ale będzie dobrze wyśpij się kochana,już niebawem będziesz tulić dzieciątko.

Matko jak przeczytałam o tej diablicy....to sie przerazilam,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,oczywiście kciuki i modlitwa za nich......

Moja mala czesto ma te czkawki w brzuszku,też wlasnie zaraz nasunelo mi sie pytanie skąd te zapalenie pluc.....rany...:no:

dziewczyny musi być dobrze. dobrze, że szybko zdiagnozowali małego Mikusia i podadzą mu odpowiednie leki. Nam pozostaje się za nich pomodlić i trzymać kciuki.

Kaha, dzięki :D a ja się dziwiłam że w sklepie jak o coś poprosiłam to facet powiedział, że ok bo go myszy zjedzą. A ja nie rozumiałam o co chodzi :D haha. głupia ja.

Cleo, trzymam kciuki żeby się rozkręciło i żebyś się więcej nie męczyła. Już najwyższy czas mieć dzidzię przy serduszku :)

Jagus, sudocrem ma w swoim składzie chyba cynk który jest silnym leczącym i wysuszającym elementem. I nie powinno sie go używać codziennie a tylko jak są jakieś sprawy zaognione i do wyleczenia. O wiele lepiej ten linomag który natłuszcza lub bepanthen. A sudocrem zostawić sobie awaryjnie.

Bandytko trzymam kciuki :) mocno :)

Diablica, Mikuś, trzymam kciuki i wierzę, że wsio będzie ok. Buziaki dla Was.

Aaaaaaa.... idę się kąpać i spać... A Oliwka chyba czuje co się święci bo wariuje w brzuchu tak, że boję się że do jutra nie wytrzyma ;)

Kochane, ja już pewnie przed cc na forum nie wejdę. Na 6:40 zamówiłam taksówkę by dojechać do szpitala :)
Więc żegnam się z Wami na kilka dni :) Z każdą z Was jestem myślami i nieustająco trzymam kciuki :) Mam nadzieję, że wszystkie zostawiam tu w zdrowiu i tak samo zastanę jak wrócę ;) Całuję brzuszki, dzidziole i mam nadzieje, że jak się jakaś będzie rozpakowywać to bez większych problemów i w miarę bezboleśnie ;)
Jeśli mi się uda, wejdę na forum przez telefon. Ale nie wiem w jakim będę stanie. Telefon do kilku z Was mam więc jak coś będę informować smsem :)
No, trzymajcie kciuki :) bo boję się jak cholera :) Czeka mnie najcięższy egzamin w życiu ;)

bede trzymac kciuki za jutro;)

Diablica-trzymam Kciukaski za MIkołaja:)

1200stro Babeczki za Wami:)

Tak też zrobię.......,żeby było z nim wszystko dobrze....

CZasem czuje w brzuchu takie bulgotanie jakby baki mala puszczala,albo na dole jakby Bulgotala...tez tak macie?/

bulgotania nie czuję ale za to często czuję i słyszę dźwięk jakby kostki małemu pstrykały (coś w ten deseń), taki dźwięk jakbyś z palców strzelała :p
jejku siedzę i myślę czy aby mój mały jest zdrowy, całą ciążę mam przewlekłe zapalenie migdałów i mam nadzieję, że to wpływu na malca nie ma :(

Ja to samo czy sie nie zachłysna czy te galaretowate ruchy to wyciąganie jego czy wszystko dobrze ... Ja jestem w szoku ze dziecko w brzuchu może mieć już to zapalenie płuc no jestem strasznie zdezorientowana w tym na co dzieci są narażone :/

Dziewczyny, nie panikować i nie doszukiwać się u siebie objawów. Trzymamy kciuki za Mikiego. Będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiecie ja teraz też zqczynam już coraz sie bac,bo tez czulam takie galaretkowate odruchy przecież ja jechalam z tym trzesieniem malej do szpitala...
Teraz mnie gardlo boli,wczesniej bylam chora tez...kurcze trzeba być dobrej mysli.....
Ale strach jest......aż mnie ściska w brzuchu.....
w pachwinach czasem czuje jakby się zatrzęsla,teraz też......

Tylko ten stres nie jest potrzebny dla naszych pociech.....

Ostatnia edycja:
Do góry