Kaha, dzięki
a ja się dziwiłam że w sklepie jak o coś poprosiłam to facet powiedział, że ok bo go myszy zjedzą. A ja nie rozumiałam o co chodzi
haha. głupia ja.
Cleo, trzymam kciuki żeby się rozkręciło i żebyś się więcej nie męczyła. Już najwyższy czas mieć dzidzię przy serduszku
Jagus, sudocrem ma w swoim składzie chyba cynk który jest silnym leczącym i wysuszającym elementem. I nie powinno sie go używać codziennie a tylko jak są jakieś sprawy zaognione i do wyleczenia. O wiele lepiej ten linomag który natłuszcza lub bepanthen. A sudocrem zostawić sobie awaryjnie.
Bandytko trzymam kciuki
mocno
Diablica, Mikuś, trzymam kciuki i wierzę, że wsio będzie ok. Buziaki dla Was.
Aaaaaaa.... idę się kąpać i spać... A Oliwka chyba czuje co się święci bo wariuje w brzuchu tak, że boję się że do jutra nie wytrzyma
Kochane, ja już pewnie przed cc na forum nie wejdę. Na 6:40 zamówiłam taksówkę by dojechać do szpitala
Więc żegnam się z Wami na kilka dni
Z każdą z Was jestem myślami i nieustająco trzymam kciuki
Mam nadzieję, że wszystkie zostawiam tu w zdrowiu i tak samo zastanę jak wrócę
Całuję brzuszki, dzidziole i mam nadzieje, że jak się jakaś będzie rozpakowywać to bez większych problemów i w miarę bezboleśnie
Jeśli mi się uda, wejdę na forum przez telefon. Ale nie wiem w jakim będę stanie. Telefon do kilku z Was mam więc jak coś będę informować smsem
No, trzymajcie kciuki
bo boję się jak cholera
Czeka mnie najcięższy egzamin w życiu