reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Jeny zamarłam Mikusiu słonko Diablica trzymajcie sie będzie dobrze !!

Przeczytałam ze to może być przez zachłyśnięcia sie wód plodowych dużo o tym w internecie jest

reklama
Kochane ja też nie mogę się pozbierać po sms od Diablicy. Musi być dobrze po prostu musi. Nie ma innej opcji! Mikuś zdrowiej słoneczko.

Salli
Uściski i kciuki ogromne za jutro,ja mam do Ciebie nr telefonu,ale w tej sytuacji to jakby u mnie coś bylo nie będę zawracać gitary,no ale będzie dobrze wyśpij się kochana,już niebawem będziesz tulić dzieciątko.

Matko jak przeczytałam o tej diablicy....to sie przerazilam,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,oczywiście kciuki i modlitwa za nich......

Moja mala czesto ma te czkawki w brzuszku,też wlasnie zaraz nasunelo mi sie pytanie skąd te zapalenie pluc.....rany...:no:

dziewczyny musi być dobrze. dobrze, że szybko zdiagnozowali małego Mikusia i podadzą mu odpowiednie leki. Nam pozostaje się za nich pomodlić i trzymać kciuki.

Kaha, dzięki :D a ja się dziwiłam że w sklepie jak o coś poprosiłam to facet powiedział, że ok bo go myszy zjedzą. A ja nie rozumiałam o co chodzi :D haha. głupia ja.

Cleo, trzymam kciuki żeby się rozkręciło i żebyś się więcej nie męczyła. Już najwyższy czas mieć dzidzię przy serduszku :)

Jagus, sudocrem ma w swoim składzie chyba cynk który jest silnym leczącym i wysuszającym elementem. I nie powinno sie go używać codziennie a tylko jak są jakieś sprawy zaognione i do wyleczenia. O wiele lepiej ten linomag który natłuszcza lub bepanthen. A sudocrem zostawić sobie awaryjnie.

Bandytko trzymam kciuki :) mocno :)

Diablica, Mikuś, trzymam kciuki i wierzę, że wsio będzie ok. Buziaki dla Was.

Aaaaaaa.... idę się kąpać i spać... A Oliwka chyba czuje co się święci bo wariuje w brzuchu tak, że boję się że do jutra nie wytrzyma ;)

Kochane, ja już pewnie przed cc na forum nie wejdę. Na 6:40 zamówiłam taksówkę by dojechać do szpitala :)
Więc żegnam się z Wami na kilka dni :) Z każdą z Was jestem myślami i nieustająco trzymam kciuki :) Mam nadzieję, że wszystkie zostawiam tu w zdrowiu i tak samo zastanę jak wrócę ;) Całuję brzuszki, dzidziole i mam nadzieje, że jak się jakaś będzie rozpakowywać to bez większych problemów i w miarę bezboleśnie ;)
Jeśli mi się uda, wejdę na forum przez telefon. Ale nie wiem w jakim będę stanie. Telefon do kilku z Was mam więc jak coś będę informować smsem :)
No, trzymajcie kciuki :) bo boję się jak cholera :) Czeka mnie najcięższy egzamin w życiu ;)

bede trzymac kciuki za jutro;)

Diablica-trzymam Kciukaski za MIkołaja:)

1200stro Babeczki za Wami:)

Tak też zrobię.......,żeby było z nim wszystko dobrze....

CZasem czuje w brzuchu takie bulgotanie jakby baki mala puszczala,albo na dole jakby Bulgotala...tez tak macie?/

bulgotania nie czuję ale za to często czuję i słyszę dźwięk jakby kostki małemu pstrykały (coś w ten deseń), taki dźwięk jakbyś z palców strzelała :p
jejku siedzę i myślę czy aby mój mały jest zdrowy, całą ciążę mam przewlekłe zapalenie migdałów i mam nadzieję, że to wpływu na malca nie ma :(

Ja to samo czy sie nie zachłysna czy te galaretowate ruchy to wyciąganie jego czy wszystko dobrze ... Ja jestem w szoku ze dziecko w brzuchu może mieć już to zapalenie płuc no jestem strasznie zdezorientowana w tym na co dzieci są narażone :/

Dziewczyny, nie panikować i nie doszukiwać się u siebie objawów. Trzymamy kciuki za Mikiego. Będzie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wiecie ja teraz też zqczynam już coraz sie bac,bo tez czulam takie galaretkowate odruchy przecież ja jechalam z tym trzesieniem malej do szpitala...
Teraz mnie gardlo boli,wczesniej bylam chora tez...kurcze trzeba być dobrej mysli.....
Ale strach jest......aż mnie ściska w brzuchu.....
w pachwinach czasem czuje jakby się zatrzęsla,teraz też......

Tylko ten stres nie jest potrzebny dla naszych pociech.....

Ostatnia edycja:
Do góry