reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Jeeee koc wyprany recznie szkoda ze na dworze ciagle na minusie to skostnieje ale by sciekl przynajmniej :/ jacie musze siemoporzadzic przed jutrem godzina bita siedzenia w lazience bleeee

lee no dziewczyny ale apetytu narobilyscie na kiszona kapuste taka mocno kwasna :-D

yoanna82- w necie masz zdjecia ze w kazdej sali porodowej jest wanna ;) i czytalam tez artykuly ze w kazdej jest i polozna dzis mi to tez potwierdzila :-)
cleopatra1- grupa krwi partnera zeby wiedzieli ze nie ma konfliktu krwi miedzy Toba a partnerem, dobrze jest to miec przynajmniej wiadomo na czym sie stoi. bo jak jest konflikt to powinni to wiedziec.

cze z wieczora!

mężuś kopytka podsmaża, bo ja padłam byłam, po dniu całym bieganym. Ale jestem stara...................

Fifka - wracaj z synulem już! niech żóltaczka już Go nie męczy!

Salli - noż kur...!!!!!!!!!!!! masakra! dobrze, że olałaś panią durną!
kobietko, nie daj się chandrze, dacie radę, na pewno sobie poradzicie, przecież Ty jesteś bardzoooo silna babka! szefową chłopa zapoznaj z ginką i niech się obie bujają!

Dona - zdrówka dla mamy i bratanicy! rzeczywiście nie fajnie, kiedy zdrowie szwankuje i pomóc człowiek nijak nie moze...

co do pająków to nie boję się wcale, ale w domu niekoniecznie jako przytulanka...choć z drugiej strony wolę niż patyczaki...

Akuku, Antinetka - gratuluję łowów!;)

Miejskibandyta - ciesze się bardzo z optymistycznego postu!:) co do konferencji, to nie mozesz teraz się zapisac, a potem jakby co nie tak było, zrezygnować?

Juliana, Emka - czekamy na fotki po remontach waszych!

Pustiszi - uwielbiam Twe przygody z pracami domowymi, nie czuję się wyobcowana wtedy:) ja co tydzień (jak w zegarku!) biję coś sobie - chyba takie hobby mam...Kajtek wraca ze szkoły i pyta, to gdzie mam dziś odkurzyć, hehe - uczony!

studenci - hm...jak przystojni, to czemu nie:) już mnie lekarze oblukali tam na dole, przy zakladaniu szwów i jak pamiętacie całowali się nawet w liczbie 5 sztuk, więc wsio rawno mi!

Anbas - przecież Ci mówiłam, że nie można się wychorować na zapas, wiec już stop tam u Was!!!! niechaj chłopy Twe nie chorują!

hej kochane kobitki! :-)
mam do was pytanko. Czy urządza ktoś dla was, albo ewentualnie wy same, Baby Shower? Bo w sobote siostra mi organizuje impreze i juz doczekac sie nie moge!;-) spotkam sie z kolezankami,poplotkujemy i pojemy pyszne rzeczy. Fajna taka impreza na SWOJA I DZIDZI cześć!:tak:

Just, to mnie położona ze szkoły rodzenia okłamała! :-) Zresztą nie tylko mnie, całą grupę. A jedna z kursantek to potwierdziła - jej siostra rodziła tam kilka miesięcy temu. Więc szczerze nie rozumiem... Dowiemy się więcej jak tam urodzisz :-)

laski ja nie dam rady was nadrobic...jak zwykle...staram sie czytac ale teraz mam kryzys za kryzysem. Moja córa jest w szpitalu od 2 dni...a ledwo co antybiotyk skonczylismy teraz zrobilam jej badanie moczu ot tak kontrolnie w srode tydzien temu i okazalo sie ze sa zle...oprocz infekcji drog moczowych podejrzewano nerki wiec wyslano nas do szpitala na nefrologie...obecnie robia jej mase badan....jutro sie czegos dowiem po obchodzie...maz z nia nocuje ale jutro juz wyjezdza w trase wiec nie wiem jak to w nocy bedzie....pozdrawiam i jestem z wami myślami

Diablica ojej to nie dobrze :( niech corcia wraca szybko do zdrowia !!!!!!!

Temat pralek :) mojej jak kopa nie zasadze to fochy strzela nowa ale do dup..... Mam w swojej łazience mało miejsca na pralkę wiec tylko ładowana od góry sie mieści ma mały bęben i wogóle szajs totalny najlepiej jedne majtki wsadzić :)

Pustiszi ja nie musiałam być w ciazy zeby tak odwalic z kocem i to w środku zimy myślałam ze mnie R pogryzie obciekał w wannie z wody ze 3 dni zanim mogłam go włożyć do pralki bo za cholerę ruszyć nie chciała :)

padam na twarz poprostu !!!! Goście precz !!!!! Dobrze ze Julia zasneła z kurami o 20 bo juz tez nieznosna była :)

reklama
pustiszi ah cudnie ;D nie przejmuj sie taki los ciezarnej jak cos nie sknoci albo nie stłucze to dziwne mam to samo takze trzeba sie tylko smiac ;))juz teraz to nie ma co nad rozlanym mlekiem plakac ;)) hehe

Diablica bardzo ci wspolczuje biedna ta twoja malutka niech wkoncu zdrowieje i wszystko sie wyjasnia :( ;***

Anbas kurde skad te choróbska ;( mam nadzieje ze kubusiowi juz przeszlo ;(??? a i naladuj meza czosnkiem zebyscie i wy sie nei rozlozyli ;( :*****!!!

Inomama ja ostatnio przestałam tłuc ;D tfu tfu ;D

Kasiu alez ci zazdroszcze tez bym chciala taki baby shower ;( tylko ja nie mialabym zabardzo kogo zprosic wiec odpada :( ale ja mysle ze to swietna impreza i jak cieszy :)))

Anisen zazdroszcze ci ze masz smaka na kapuste kiszona ;) zdrowa i witamin duzo ma co w okresie jesiennym niezastapione ;) ja wciagnelam czekolade jedna dzis i znów bym zjadla ;( podle nie? a powiedz duzo drozsze sa te zakupy w almie niz normalnie??AAA i Zazdroszcze wam tych pierniczków ;D odrazu taka atmosfera ;D jeszcze z mala pomocnica :) moja to mala by sie chyba maki najadla tylko :O

ania hah bo was nowy wydatek bedzie czekal jeszcze na swieta oszczedzaj ta franie ;DDD super ze juz popralas wszystko ;))

No dziewczyny widze ze wiekszosc juz zaczela wszystko prac i pakowac tory to super bo juz sie zaczelam za was martwic ;( ;***
AAA jutro zaczynam 35 tydzien ale to leci 3 grudnia za nami ;OO zaraz mikołajki i niedlugo swieta ;DD chcialabym zeby moj maly wojtek wytrzymal w brzuszku do 25 grudnia byloby to 3 tygodnie przed terminem wiec ze spokojnym sumieniem moge rodzic , a tak mi dzis dokuczal kurde ile on ma sily w nogach(moja córka byla delikatniejsza nigdy jej pod zebrem nie czulam :dry:)a teraz jak stoje to mnie az na boki zuca jak maly sie wierci to krzywo ide ;OOmacie tak czy to ja jestem nienormalna ;OOO?

A tak wgl to ciekawe co tam u Fifci i Adrianka ;( nawet nei mam na koncie zeby do nich napisac Vinga wiesz cos moze??

Do góry